2021

Οδηγός Καριέρας

65 + 1 συμβουλές που πρέπει να ξέρεις για την εργασία σήμερα και οι κορυφαίες εταιρείες από κάθε κλάδο.

Χορηγός Έκδοσης

#PursueYourCareer

Ένας Χρήσιμος Οδηγός

H πιο ενημερωμένη και πλήρης έκδοση για να διεκδικήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο
την καριέρα που σου ταιριάζει.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ

Εταιρείες που κοιτάζουν μπροστά

Τοπικές και πολυεθνικές επιχειρήσεις από κάθε κλάδο που πρέπει να γνωρίσεις.

EMPLOYER OF CHOICE

Οι πιο επιθυμητοί εργοδότες

Κάθε χρόνο διενεργούμε στο kariera.gr (σε συνεργασία με το Τμήμα Μάρκετινγκ και Επικοινωνίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών) μια μεγάλη έρευνα με χιλιάδες συμμετέχοντες, σχετικά με τις τάσεις και τις προτιμήσεις τους για την αγορά εργασίας. Σε αυτή την έρευνα μας απαντάτε ποιες συγκεκριμένες εταιρείες προτιμάτε ως εργαζόμενοι και υποψήφιοι. Τα τελευταία 3 χρόνια, φιγουράρουν σταθερά στην πρώτη δεκάδα τα εξής ονόματα: Lidl Ελλάς, Σκλαβενίτης, Mondelēz International, Google, Παπαστράτος – Philip Morris Int., Καρέλιας Καπνοβιομηχανία, Coca – Cola Τρία Έψιλον, Nestlé. Μέσα στη λίστα αυτά τα χρόνια έχουν «παίξει» επίσης: Skroutz, Microsoft, OTE-Cosmote, Beat και άλλες. 

 

Εξερευνησε το ποσο μπορει να σε εκτοξευσει ενα

ΙNTERN / TRAINEE ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εκεί έξω κάποιες διακεκριμένες εταιρείες φτιάχνουν ειδικά προγράμματα για νέους εκπαιδευόμενους. Οπότε αν είσαι «φρέσκια/ος» απόφοιτη/ος χωρίς μεγάλη εμπειρία, σου ανοίγεται ένα τεράστιο παράθυρο να δουλέψεις και να μάθεις μέσα σε ένα τέτοιο περιβάλλον. Εκτός του ότι θα πάρεις τρομερά εφόδια, είναι και η ευκαιρία σου να αποδείξεις τι αξίζεις και να κερδίσεις μια πιο μόνιμη θέση, αλλά και να εξελιχθείς μέσα στον ίδιο οργανισμό.

THE NEW REALITY

Remote Work / Distributed Work

Η εργασία εξ αποστάσεως είχε αρχίσει να αχνοφαίνεται πριν την πανδημία. Όμως μετά το ξέσπασμα της πανδημίας, πραγματικά απέκτησε εκτενέστερες διαστάσεις.
Αναρωτιέσαι τι θα γίνει όταν θα έχουμε αφήσει πίσω μας την COVID-εποχή; Φαίνεται ότι πολλές εταιρείες έχουν ενσωματώσει τη remote εργασία στην κουλτούρα τους και θα συνεχίσουν να την ενσωματώνουν. Αρκετές αναζητούν υποψηφίους που θα δουλεύουν πλήρως ή μερικώς remotely (δηλαδή συνδυάζοντας δουλειά από το γραφείο και από μακριά).

THE NEXT BEST THING

ΕΚΕ | CSR

Μέσα στην πανδημία γεννήθηκαν οι καλύτερες ΕΚΕ πρακτικές που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Ως υποψήφιος, έχεις τη δύναμη να ελέγξεις τι ενέργειες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης (ΕΚΕ) κάνουν οι εταιρείες που σε ενδιαφέρουν.

Τι να έχεις υπόψη για να προσληφθείς σε μια κοινωνικά ευαίσθητη εταιρεία και να συμβάλεις στο έργο της.

ΟΔΗΓΟΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ 2021

Το τεύχος

Περιηγήσου στις σελίδες του τεύχους, διάβασε συμβουλές από ειδικούς, ξεψάχνισε τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν.

Ελπίζουμε όχι μόνο να βρεις τον Οδηγό Καριέρας χρήσιμο αλλά να τον μοιραστείς και με τους φίλους σου.

ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΒΗΜΑ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΜΑ.

Χορηγός Έκδοσης