5 Δυνάμεις της Εργασιακής Ζωής

Ποιες δυνάμεις ασκούνται σήμερα στην αγορά εργασίας οδηγώντας σε ένα πιο αισιόδοξο "αύριο"; Τις αποκρυπτογραφούμε και αφουγκραζόμαστε το εργασιακό σκηνικό μέσα από τα μάτια εργοδοτών και εργαζομένων, αντλώντας έμπνευση από τα αφιερώματα του φετινού Οδηγού Καριέρας.

On Trend
Θες να δουλεύεις από παντού; Βρες τώρα μια θέση με δυνατότητα τηλεργασίας

Θες να δουλεύεις από παντού; Βρες τώρα μια θέση με δυνατότητα τηλεργασίας

Αν σκέφτεσαι να «σπάσεις τα δεσμά του γραφείου» και κάνεις μια δουλειά απολαμβάνοντας μεγαλύτερη ευελιξία, σε αυτό το άρθρο συγκεντρώσαμε τις ευκαιρίες και τις πληροφορίες που σου χρειάζονται άμεσα.

Future of Work

Πώς διαμορφώνεται ο εργασιακός κόσμος με τις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες σε παγκόσμια κλίμακα;
Πώς επηρεάζονται οι εταιρείες από αυτές; Ενημερώσου εδώ για τις αλλαγές, τις επιπτώσεις και όλα όσα συμβαίνουν γύρω από το Μέλλον της Εργασίας.

Ιδανικός Εργοδότης

Υπάρχει άραγε ένας… Ιδανικός Εργοδότης για όλους; Πώς ορίζεται και ποιος το καθορίζει; Υπάρχουν αδιαπραγμάτευτα κριτήρια; Ανακάλυψε ποια είναι αυτά και τι ενέργειες επιλέγουν να κάνουν οι εταιρείες για να διακριθούν και να ενισχύσουν την εικόνα τους ως εργοδότες.

Learning & Development

Μια εταιρεία που επενδύει στην εκπαίδευση και ανάπτυξη των εργαζομένων της, ενισχύοντας τα skills τους και βοηθώντας τους να εξελίσσονται, γίνεται πιο ισχυρή και η ίδια. Μπες στον κόσμο ενός νέου εργασιακού οικοσυστήματος που εστιάζει στην εξέλιξη.

ESG (Environmental, Social and Governance)

Ο πλανήτης μας εκπέμπει SOS – περιβαλλοντικά, κοινωνικά, διοικητικά.
Γίνε μέρος της λύσης, μέσα από εταιρείες που υιοθετούν και εφαρμόζουν πρακτικές με στόχο
την εταιρική διαφάνεια και
τη βελτίωση αυτών των πυλώνων σε κάθε επίπεδο.

Graduate Trainee & Internship

Τι είναι τα Graduate Trainee & Internship προγράμματα; Πώς μπορούν να βοηθήσουν στην εξέλιξη αποφοίτων με περιορισμένη εργασιακή εμπειρία; Βρες εδώ εταιρείες που εφαρμόζουν τέτοιες πρωτοβουλίες και ενημερώσου για επαγγελματίες που έχουν μεγάλη πείρα στην αγορά εργασίας.

On Trend

Το να βάλεις μια μικρή εισαγωγή στην κορυφή του βιογραφικού σου, είναι μια πολύ καλή ιδέα – και μια εξίσου καλή πρακτική. Δες εδώ πώς να το κάνεις σωστά.

resume summary
Play Video about resume summary

Where great companies
meet great people

Δες τις πιο φιλόδοξες εταιρείες που σε θέλουν και βρίσκονται στην νέα έκδοση του kariera.gr “Οδηγός Καριέρας 2022“.

48+

Εταιρείες

5

Αφιερώματα

12

Κλαδοι

Stay tuned . .. ...

ΛΑΒΕ ΤΟΝ ΟΔΗΓΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΟ EMAIL ΣΟΥ

Γράψε το email σου και θα λάβεις τον Οδηγό Καριέρας 2022, που περιλαμβάνει τα 65 σημαντικότερα tips για να κάνεις το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.