Developers:Day

#PhysicalEdition

From Pixels to Hiring Handshakes

Γνώρισε από κοντά εταιρείες Τεχνολογίας που προσλαμβάνουν ενεργά

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Platinum Sponsor

SAVE THE DATE

Το Developers:Day, το μεγαλύτερο career event στην Ελλάδα για την Dev κοινότητα , επιστρέφει… από κοντά!

📅 Σάββατο 9 Δεκεμβρίου, είναι η μέρα που μπορείς να κάνεις την αλλαγή και να κάνεις το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα σου ως Developer ή Software Engineer.

3 ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ

  • Πραγματοποίησε δεκάδες συνεντεύξεις με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας.
  • Γνώρισε IT recruiters και επικοινώνησε με στελέχη από κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.
  • Παρακολούθησε μοναδικές ομιλίες και workshops από ειδικούς του κλάδου.

Developers:Day

June 2023 RECAP
1
μηνύματα μεταξύ
developers & IT recruiters
1000 +
συνεντεύξεις εργασίας
0
επισκέψεις σε webinars και ομιλίες
0
αιτήσεις σε θέσεις εργασίας

Gold Sponsors

JOIN THE FUTURE,
BE A SPONSOR

Seal the deal! Γίνετε Platinum ή Gold Sponsor στο Developers:Day #PhysicalEdition για να ενισχύσετε το Employer Brand σας και να αναδείξετε την ομάδα και τις δράσεις σας.

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ
ΩΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Developers:Day

#PhysicalEdition

ΟΜΙΛΙΕΣ

Kaklis Antonis

Principal Software Engineer at Netcompany/Intrasoft

Code Once, Run Everywhere: Kotlin and Compose Multiplatform
In summary, Kotlin Multiplatform represents the future of mobile development. Skeptical? Allow me to make a compelling case: Though relatively new, Kotlin Multiplatform shows immense promise as a technology. It empowers developers to share code segments across diverse platforms, be it for backend systems, iOS applications, Android applications, or even web and desktop environments. Kotlin seamlessly adapts to any setting, making it a versatile choice. Mobile developers, in particular, stand to benefit significantly, as it enables the harnessing of Kotlin's strengths for the rapid creation of apps that boast impressive aesthetics on both iOS and Android platforms.

Ilias Rentifis

Test Automation Architect at Netcompany/Intrasoft

Understanding the Testing Pyramid
Η παρουσίαση της Testing Πυραμίδας παρέχει μια δομημένη επισκόπηση μιας στρατηγικής προσέγγισης για τη δοκιμή λογισμικού. Εισάγει την έννοια της πυραμίδας, περιγράφοντας τα τρία στρώματά της: Unit Tests, Integration Tests και E2E Tests. Η παρουσίαση περιγράφει το κάθε επίπεδο της πυραμίδας με παραδείγματα και καλές πρακτικές. Αναφέρει τα οφέλη αυτής της προσέγγισης, όπως η σχέση κόστους-αποτελεσματικότητας και η καλύτερη κάλυψη, ενώ αντιμετωπίζει τις προκλήσεις και προσφέρει βέλτιστες πρακτικές για επιτυχή εφαρμογή

Βασίλης Αϊβαλής

Director of Technology at P3 Group

Exploring the Tech Terrain: Insights and Opportunities at P3
Join us for an interesting journey into the heart of our technology-driven world with P3, exploring the latest industry trends and how P3 is responding with innovative solutions. We'll showcase a series of groundbreaking projects, highlighting the cutting-edge technologies and creative problem-solving approaches our teams employ. Learn about the diverse career paths and growth opportunities at P3. Plus get an insider's view of our unique company culture, where values and practices make P3 a remarkable place to work.

Κωνσταντίνος Βουζοπλής

Security Lead of Accenture Greece

Developing Secure Code is Non-negotiable
As security and software engineers we are tasked with creating the systems that our society interacts with. Beyond regulatory compliance, as professionals we owe it to them to ensure that their interactions with systems and applications are secure and their information is safe. The steps and the process we can put in place to ensure this security is what we’ll discuss.

Τριαντάφυλλος Γαβρίλας

Engineering Director at Ticketmaster

Innovating Entertainment: The Ticketmaster Product & Tech Journey
Η ομιλία θα χωριστεί σε 3 θεματικές ενότητες: Who we are, what we do and why join us. Θα μιλήσουμε για την εταιρία, ποιο είναι το προϊόν μας και το stack που χρησιμοποιούμε και τέλος για πιο λόγο να μας επιλέξουν ως τον επόμενο εργοδότη.

Γιώργος Ευθυμίου

Senior Product Manager at Ticketmaster

Innovating Entertainment: The Ticketmaster Product & Tech Journey
Η ομιλία θα χωριστεί σε 3 θεματικές ενότητες: Who we are, what we do and why join us. Θα μιλήσουμε για την εταιρία, ποιο είναι το προϊόν μας και το stack που χρησιμοποιούμε και τέλος για πιο λόγο να μας επιλέξουν ως τον επόμενο εργοδότη.

Συμμετέχουσες Εταιρείες Προσλαμβάνουν Ενεργά

Συχνές Ερωτήσεις

To Developers:Day αποτελεί το μεγαλύτερο event στην Ελλάδα με ευκαιρίες απασχόλησης στον κλάδο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών.

Φέτος, το Developers:Day πραγματοποιείται αποκλειστικά δια ζώσης.

Δες τον χώρο διεξαγωγής στον χάρτη εδώ.

Όχι, αρκεί η εγγραφή (είτε online είτε δια ζώσης κατά την είσοδο).

Η έντυπη μορφή θα σε βοηθήσει κατά τη διαδικασία των συνεντεύξεων εργασίας, όμως μπορείς να έχεις το βιογραφικό σου και σε ψηφιακή μορφή. Εάν κάνεις online την εγγραφή σου, επίλεξε να επισυνάψεις το βιογραφικό σου στο αντίστοιχο πεδίο της φόρμας συμμετοχής, ώστε να το λάβουν αυτόματα όσες συμμετέχουσες εταιρείες του event έχουν το CV Smart Pass.

Το CV Smart Pass είναι μια υπηρεσία που θα έχουν κάποιες από τις συμμετέχουσες εταιρείες στο Developers:Day #PhysicalEdition, μέσω της οποίας θα λαμβάνουν αυτόματα το βιογραφικό που έχεις υποβάλει κατά την αίτησή σου στη φόρμα συμμετοχής του event.

Οι ομιλίες και τα workshops θα προβάλλονται και online μέσω live streaming και κατόπιν ολοκλήρωσης της εκδήλωσης θα ανέβουν στο YouTube κανάλι μας

Μπορείς να έρθεις με ή χωρίς φίλους/συνοδούς. Το μόνο που θα χρειαστεί για την πρόσβασή τους στον χώρο είναι να κάνουν τη δωρεάν εγγραφή τους, είτε online είτε από κοντά στη γραμματεία μας την ημέρα διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Έλεγξε αν το email από το kariera.gr που περιλαμβάνει το εισιτήριό σου (δηλαδή το barcode) πήγε στα Ανεπιθύμητα μηνύματα (Spam). Αν δεν το βρεις ούτε εκεί, επικοινώνησε μαζί μας στο marketing@kariera.gr.

Οι πόρτες ανοίγουν στις 10:00 και κλείνουν στις 18:00 για το κοινό. Μπορείς να επισκεφθείς το event οποιαδήποτε ώρα μέσα σε αυτό το χρονικό διάστημα.

Developers:Day:Digital

Γιατι να συμμετασχω;

Ως developer

⦿ Πραγματοποίησε δεκάδες συνεντεύξεις με μεγάλες εταιρείες τεχνολογίας μέσα σε λίγα λεπτά από τη σύνδεσή σου!
⦿ Γνώρισε IT recruiters και επικοινώνησε με στελέχη από κορυφαίες εταιρείες της αγοράς.
⦿ Παρακολούθησε μοναδικές ομιλίες από ειδικούς του κλάδου, εντελώς δωρεάν.

Ως εταιρεία

⦿ Συνδέεστε με ταλαντούχους developers που αναζητούν το επόμενο βήμα στην καριέρα τους μέσω συνεντεύξεων.
⦿ Μειώνετε τον χρόνο πρόσληψης στελεχών, καθώς αναλαμβάνουμε εμείς όλα τα logistics.
⦿ Ενισχύετε το brand σας ως Employer of Choice.
⦿ Δημιουργείτε επαφές μέσω networking, παρουσιάζοντας τα στελέχη σας μέσω webinars και ομιλιών.

ΟΜΙΛΙΕΣ & WEBINARS

agenda

Thursday, 22 June

Τα data δεν λένε ψέματα! Μάθε από 🗣την Τόνια Τζίτζη (EBS Consultant, kariera.gr) και 🗣την Έφη Γιουμπάκη (EBS Associate Consultant, kariera.gr) πώς θα ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας σήμερα, ειδικά στον Tech κλάδο, και ποια είναι τα πιο hot benefits που παρέχουν οι Εργοδότες❗

💡 Φαντάσου μια εταιρεία που συνδέει οικογένειες, φίλους, επιχειρήσεις και κυβερνήσεις, και καλλιεργεί μια κουλτούρα που σέβεται τη διαφορετικότητα των ανθρώπων. Παρακολούθησε το webinar της Tzialla Vanessa (Solution Design Chapter Lead, VODAFONE) για το «Digital Transformation Journey» της VODAFONE, ενός από τους μεγαλύτερους παρόχους Tεχνολογίας και Tηλεπικοινωνιών.

Κρατάς μυστικό; Ούτε η Τζωρτζίνα Τσερώνη (Tech Talent Program Manager, kariera.gr) που θα μοιραστεί μαζί σου όλα όσα μπορείς να αποκαλύψεις μέσα από τα Tech.NO Secrets 🙌

Μost of you have already heard about or used Kubernetes. It’s a well known container orchestration platform which is the default option for those who want to run their applications in the cloud. But is it really just an orchestrator? Well, in this webinar I will show you that it is much more than that. Join me and let´s unlock its full potential together! «Kubernetes: Unlocking full potential» Artem Bortnikov (Lead Expert Software Developer, T-DIGITAL by Deutsche Telekom)

Friday, 23 June

Θες κι εσύ να μάθεις «Πώς ο αλγόριθμος μετατρέπεται σε online gaming platform»; Μπορείς εύκολα, μέσα από το webinar του Alkiviadis Skoutaris (Tech Team Leader, Novibet). Join!

💡 Όσα χρειάζεται να γνωρίζεις ως υποψήφιος στον κλάδο της Τεχνολογίας για να ξεχωρίσεις στην αγορά εργασίας, θα τα μάθεις στο webinar της Τόνια Τζίτζη (EBS Consultant, kariera.gr) και της Έφη Γιουμπάκη (EBS Associate Consultant, kariera.gr)❗

📢 Έτοιμοι για gaming; 🎮 To webinar του Vadaloukas Kyriakos (Software Engineer Manager, INTRALOT) και του Anthis Alexandros (Software Engineer, INTRALOT) θα έχει αποκαλύψει μια πρωτοποριακή λύσηςgaming. Ανακαλύψτε πώς το LotosX OMNI, το νέο προϊόν της INTRALOT, μπορεί να προσφέρει μια ασύγκριτη εμπειρία παιχνιδιού σε όλο τον κόσμο και φέρνει επανάσταση στη βιομηχανία.

ΒΗΜΑΤΑ

ΠΕΡΙΗΓΗΣΗ

Εγγράψου & Κάνε Match

Κάνε την εγγραφή σου και συμπλήρωσε το ερωτηματολόγιο για να εμφανιστούν οι θέσεις εργασίας που ταιριάζουν με το προφίλ σου.
Direction Arrows
Βήμα 1

Ρώτησέ μας

Ρώτησέ μας οτιδήποτε χρειάζεσαι σχετικά με τον χώρο, τις συνεντεύξεις, τα webinars και όποια άλλη απορία έχεις.
Direction Arrows
Βήμα 2

Περιηγήσου

Περιηγήσου στο virtual περιβάλλον της εκδήλωσης για να δεις τους χώρους που μπορείς να επισκεφτείς και τι δυνατότητες έχεις.
Direction Arrows
Βήμα 3

Γνώρισε τις Εταιρείες

Μπορείς να επισκεφτείς τον χώρο με τις συμμετέχουσες εταιρείες, για να πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις με εκείνες που κάνεις match.
Direction Arrows
Βήμα 4

Παρακολούθησε τα Webinars

Προχώρησε στον χώρο που πραγματοποιούνται ομιλίες με live μετάδοση ή παρακολούθησε ένα Webinar.
Βήμα 5

Your Dream Dev Job is here

Αναπαραγωγή Βίντεο
Image courtesy of Alexandros Kolokythas
;