Ημέρες.Καριέρας

Θεσσαλονίκης

Τα πάντα για την εργασία, σε ένα event.

 • 00Days
 • 00Hours
 • 00Minutes
 • 00Seconds

Τι θα βρεις

Οι Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης είναι για σένα εάν ψάχνεις:

Συνεντεύξεις εργασίας

Σε ενδιαφέρει εάν…

…ψάχνεις να βρεις δουλειά, είτε θες να κάνεις το πρώτο είτε το επόμενο βήμα στην καριέρα σου. Έλα σε επαφή με HR experts που θα βρίσκονται εκεί για να σε γνωρίσουν και πέρασε από δεκάδες συνεντεύξεις εργασίας. Και πού ξέρεις… στις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης ίσως βρεις τον επόμενο Εργοδότη σου!

Ανακάλυψε ευκαιρίες απασχόλησης

Κορυφαίους Εργοδότες

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να γνωρίσεις από κοντά κάποιους από τους Κορυφαίους Εργοδότες που λαμβάνουν δράσεις και παίρνουν πρωτοβουλίες για την ευημερία και την εξέλιξη των ανθρώπων τους, παρέχοντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Γνώρισε τον επόμενο Εργοδότη σου

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να ενημερωθείς για εκπαιδευτικά προγράμματα που στοχεύουν στην εξέλιξη των δεξιοτήτων σου (upskilling/ reskilling). Σε αυτές τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης άνοιξε τους ορίζοντές σου και ανακάλυψε όλες τις επιλογές που θα απογειώσουν την επαγγελματική σου ανάπτυξη.

Ανάπτυξε τις δεξιότητές σου

Συμβουλευτική Καριέρας

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες καθοδήγηση για να φτιάξεις την καλύτερη εκδοχή του βιογραφικού σου, να βελτιώσεις τις δεξιότητές σου, να οργανώσεις τα επόμενα επαγγελματικά σου βήματα, να σχεδιάσεις ένα ανταγωνιστικό προφίλ στα Κοινωνικά Δίκτυα, και πολλά άλλα που μπορείς να ρωτήσεις επιτόπου την έμπειρη ομάδα των recruiters του kariera.gr.

Συμβουλεύσου ειδικούς για την καριέρα σου

στο booth του kariera.gr

Beyond-2023-logo

24-26 Μαϊου 2023

Διεθνές Εκθεσιακό και Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΣΚΘ)

Κάτι extra για tech lovers, στα Pavilions 13 & 15!

Σε ενδιαφέρει εάν…
…θες να μάθεις για το μέλλον της τεχνολογίας και να γνωρίσεις εταιρείες Τεχνολογίας μέσα από ομιλίες, στο πλαίσιο τεσσάρων πυλώνων: Intelligent Solutions, Sustainable Technology, Disruptive Innovation, Inclusive Future.

Υποτροφία σπουδών για 1 τυχερό/ή στο Mediterranean College!

Επισκέψου το booth του Mediterranean College, τον Χορηγό Εκπαίδευσης των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης, και μάθε τα πάντα για τα προνομιακά δίδακτρα, αλλά και την υποτροφία σπουδών που προσφέρει το κολλέγιο σε συνεργασία με το kariera.gr, κατόπιν κλήρωσης. Η υποτροφία και οι επιδοτήσεις αφορούν στα μεταπτυχιακά προγράμματα σπουδών του Κολλεγίου & απευθύνονται στους συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2024, που θα επισκεφτούν το booth του κολλεγίου.

Gold Χορηγός των Ημερών Καριέρας Θεσσαλονίκης 2024

Συμμετέχουσες εταιρείες

Χορηγός Εκπαίδευσης

Υποτροφία στο: MSC in Strategic HRM

Μάθε περισσότερα για την πλήρη υποτροφία που προσφέρει το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba! Η υποτροφία αφορά το MSC in Strategic HRM και είναι ανοιχτή σε συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2022 που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά αντιμετωπίζουν οικονομικά/κοινωνικά εμπόδια.

Προετοιμάσου σωστά πριν από τις Ημέρες Καριέρας Θεσσαλονίκης

Βρες εδώ όλα όσα χρειάζεσαι:

Δες να εκτυλίσσεται ζωντανά μία συνέντευξη εργασίας από τους experts του kariera.gr, ενώ παράλληλα τη σχολιάζουν, και αξιοποίησε τα tips σχετικά με τα εύστοχα και τα άστοχα σημεία των απαντήσεων.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι Ημέρες Καριέρας είναι το μεγαλύτερο event για την εργασία και αποτελούν τον θεσμό-πρότυπο του kariera.gr, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη της απασχόλησης και στη μείωση του χάσματος των δεξιοτήτων (skills gap) στην Ελλάδα. Φέρνουμε κοντά υποψηφίους και κάποιους από τους Κορυφαίους Εργοδότες, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική εξέλιξη και τις δεξιότητες.

Κάνε εγγραφή σήμερα κιόλας στις Ημέρες Καριέρας και εξερεύνησε τις επιλογές σου για τα νέα επαγγελματικά σου βήματα.

Αυτό το μοναδικό διήμερο εργασίας είναι για σένα εάν θες:

 • Να πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις με εταιρείες.
 • Να γνωρίσεις κάποιους από τους Κορυφαίους Εργοδότες της Ελλάδας.
 • Να ενημερωθείς για εκπαιδευτικά προγράμματα.

Ναι, είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις εγγραφή – είτε online μέσω συμπλήρωσης φόρμας είτε δια ζώσης κατά τις ημέρες διεξαγωγής του event.

Πρόσβαση

Το ΔΕΣΚΘ βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, στην Εγνατίας 154.

 • 10΄ από την είσοδο της Εγνατίας Οδού από Καβάλα στο ύψος του κόμβου Τιτάν
 • 20΄ από την είσοδο της Εγνατίας Οδού από Αθήνα στο ύψος του κόμβου Χαλάστρας
 • 10΄ από το Διεθνή Αερολιμένα «Μακεδονία»

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρόσβαση θα βρεις εδώ.

Οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr απευθύνονται σε κάθε άτομο που επιδιώκει να εξελίσσεται και θέλει να κάνει το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Κάνε την εγγραφή σου με έναν από τους παρακάτω δύο απλούς τρόπους.

Online

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής. Επίλεξε να επισυνάψεις το βιογραφικό σου στο αντίστοιχο πεδίο, ώστε να το λάβουν αυτόματα όσες συμμετέχουσες εταιρείες του event έχουν το CV Smart Pass. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου μέχρι και την ημέρα του event.

Δια ζώσης

Κάνε την εγγραφή σου στη γραμματεία κατά την είσοδο στο event τις ημέρες διεξαγωγής  (24-25/5/2024) στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΣΚΘ).

Το CV Smart Pass είναι μια υπηρεσία που θα έχουν κάποιες από τις συμμετέχουσες εταιρείες των Ημερών Καριέρας, μέσω της οποίας θα λαμβάνουν αυτόματα το βιογραφικό που έχεις υποβάλει κατά την αίτησή σου στη φόρμα συμμετοχής του event.

Πώς θα καταλάβεις ποιες εταιρείες έχουν CV Smart Pass;
Θα υπάρχει ειδική σήμανση στον χώρο διεξαγωγής του event, για να αναγνωρίζεις ποιες εταιρείες διαθέτουν CV Smart Pass.
  • Ένας περιποιημένος φάκελος θα σε βοηθήσει να έχεις συγκεντρωμένα όλα τα έγγραφά σου (βιογραφικό, portfolio κ.λπ.).

   

  • Φτιάξε πολλά αντίτυπα του βιογραφικού σου για να τα δώσεις στους εκπροσώπους των εταιρειών, εφόσον σου ζητηθούν. Φυσικά, μην ξεχνάς να έχεις έτοιμο το βιογραφικό σου και σε ηλεκτρονική μορφή.

   

  • Εάν ενδιαφέρεσαι για παραπάνω από μια θέση εργασίας, τότε έχε μαζί σου και άλλες εκδοχές του βιογραφικού σου, προσαρμοσμένες ανάλογα.

   

  • Ετοίμασε μια λίστα με ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις στους εκπροσώπους των εταιρειών που σε ενδιαφέρουν.

   

  • Στιλό και χαρτί είναι οι πιστοί σου σύμμαχοι. Κράτα σημειώσεις κατά τη διάρκεια κάθε συνέντευξης/συζήτησης, ώστε να έχεις και για αργότερα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Βρες χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα φτιάξεις ή θα ανανεώσεις το βιογραφικό σου ή για το πώς θα κάνεις μια επιτυχημένη συνέντευξη στο YouTube κανάλι μας 👉 (https://www.youtube.com/user/wwwkarieragr) ή και στο blog μας 👉 (https://resources.kariera.gr/blog/). Μην ξεχάσεις να δεις ποιες είναι οι συμμετέχουσες εταιρείες στις Ημέρες Καριέρας, για να μάθεις όσα χρειάζονται προτού συναντήσεις τους εκπροσώπους τους στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΔΕΣΚΘ).

Με αυτά τα tips και τη θετική σου ενέργεια, δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Φόρεσε το χαμόγελό σου και ξεχώρισε!

Η εικόνα μπορεί να μην είναι το παν, αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει. Όσο περισσότερο νιώθεις ο εαυτός σου τόσο περισσότερες και οι πιθανότητες να αναδείξεις την προσωπικότητα και τις δεξιότητές σου.

Δώσε την καλύτερη δυνατή εικόνα ως σύνολο, «φορώντας» την αυτοπεποίθησή σου. Φρόντισε τα ρούχα σου να είναι περιποιημένα και επίλεξε ένα business casual ντύσιμο, με το οποίο θα αισθάνεσαι άνετα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  • Ενημερώσου κατάλληλα: προτού έρθεις στο event, βεβαιώσου πως γνωρίζεις τις απαραίτητες πληροφορίες για τις συμμετέχουσες εταιρείες που σε ενδιαφέρουν.

  • Συστήσου με το πιο θερμό σου χαμόγελο.

  • Επικοινώνησε με ευγένεια και ειλικρίνεια. Άρπαξε την ευκαιρία και μάθε τα πάντα για τις ανοιχτές θέσεις, τις παροχές και το περιβάλλον εργασίας των συμμετεχουσών εταιρειών, ρωτώντας τους εκπροσώπους τους.

  • Βάλε το κινητό σου στο αθόρυβο από πριν και απέφυγε να το έχεις μπροστά σου κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας/συνέντευξης.

Αρχικά, μπορείς να δώσεις το βιογραφικό σου στον εκπρόσωπο της εταιρείας, ώστε να έχουν τα στοιχεία σου. Έπειτα, ζήτησε ευγενικά την κάρτα του εκπροσώπου.

Και μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να μένεις… στο χαρτί! Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή. Ακολούθησε στα Social Media τις εταιρείες που σου τράβηξαν την προσοχή και θα ήθελες να βλέπεις τις ενέργειές τους, και –γιατί όχι;– κράτησε επαφή με τους εκπροσώπους τους μέσω LinkedIn. 

Φυσικά! Κατά τη διάρκεια των Ημερών Καριέρας μπορείς να πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις αλλά και να ανακαλύψεις ποιες εταιρείες προσλαμβάνουν ενεργά.