ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΥΠΟΤΡΟΦΙΑ για συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2022

Share This Post

alba scholarship HK22

Share This Post

Για 10η χρονιά το kariera.gr και το Alba Graduate Business School ενώνουν τις δυνάμεις τους & δηλώνουν έμπρακτα την στήριξή τους σε άτομα που ανήκουν σε ευάλωτη οικονομική/κοινωνική ομάδα και  επιθυμούν να σπουδάσουν,  προσφέροντας μια πλήρη υποτροφίας για το Πρόγραμμα MSc in Strategic Human Resource Management.

Βάσει της πρωτοβουλίας αποτελεί τόσο η κοινή πεποίθηση πως η εκπαίδευση μπορεί να αποτελέσει εφαλτήριο για την ανοικοδόμηση μιας νέας Κοινωνίας Ίσων Ευκαιριών για όλους,  όσο και η ουσιαστική κατανόηση των δυσμενών οικονομικών συνθηκών που αντιμετωπίζουν πολλοί ικανοί νέοι και νέες τα τελευταία χρόνια στη χώρα μας.

Η υποτροφία αφορά  την ακαδημαϊκή χρονιά 2023-2024 και καλύπτει το 100% των διδάκτρων (κόστος προγράμματος €12.500).

Η υποτροφία είναι ανοιχτή για υποψηφίους:

  • Με χαμηλό εισόδημα
  • Ανέργους
  • Άτομα με ειδικές ανάγκες
  • Ατομα πολύτεκνων οικογενειών

που πληρούν τα κριτήρια ένταξης στο Μεταπτυχιακό πρόγραμμα, όπως αυτά περιγράφονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος και επισκέφθηκαν απαραίτητα τις Ημέρες Καριέρας 2022.

Οι ενδιαφερόμενοι θα κληθούν μετά το πέρας της έκθεσης (θα αποσταλεί email σε όσους έχουν παρευρεθεί) να υποβάλλουν  ηλεκτρονικά την  αίτηση οικονομικοκοινωνικών κριτηρίων καθώς και την αίτηση για το μεταπτυχιακό , μέχρι τις 18 Νοεμβρίου 2022.

Ακαδημαϊκά Κριτήρια Επιλογής:

  • Πτυχίο Ανώτατης/Ανώτερης Εκπαίδευσης,
  • Άριστη γνώση της Αγγλικής γλώσσας
  • Ακαδημαϊκή επίδοση.

Όλοι οι υποψήφιοι θα πρέπει να καταθέσουν στο Alba τα παρακάτω:

  • Πλήρη αίτηση συμμετοχής στο Πρόγραμμα (online υποβολή εδώ)
  • Ειδική αίτηση για Financial Aid Form (το λινκ θα σταλεί με email)
  • Καταβολή του non-refundable application fee €60 για την αξιολόγηση της αίτησης ανεξάρτητα με την τελική απόφαση της ακαδημαϊκής επιτροπής σχετικά με την υποτροφία
  • Όλοι οι υποψήφιοι θα κληθούν να περάσουν από μια προσωπική συνέντευξη

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά τα κριτήρια που απαιτούνται, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με e-mail: mshrm@alba.acg.edu

Λίγα λόγια για το μεταπτυχιακό.

Το MSc in Strategic Human Resource Management του Alba Graduate Business School εστιάζει στη Στρατηγική Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού και αποτελεί μια μοναδική μαθησιακή εμπειρία, η οποία διακρίνεται για τα εφόδια που δίνει στα στελέχη και την αξία που προσθέτει στις επιχειρήσεις.

Οι ανακατατάξεις που προκάλεσε η πανδημία του κορωνοϊού στο παγκόσμιο τοπίο της εργασίας και όχι μόνο, φέρνουν στο προσκήνιο τον στρατηγικό ρόλο των HR managers και τονίζουν τη συμβολή τους στην υπεύθυνη διαχείριση  της κρίσης εκ μέρους των οργανισμών. Ταυτόχρονα, με την ανατροπή να αποτελεί πλέον τη μόνη σταθερά στην καθημερινότητά μας, το αντικείμενο Strategic Human Resources Management αναδεικνύεται ως μία διαχρονική και πάντα επίκαιρη επιλογή σπουδών.

Το πρόγραμμα ξεκινάει τον Ιανουάριο 2023 και διαρκεί 18 μήνες. Η παρακολούθηση γίνεται απογευματινές ώρες (18:00-22:00) και κάποια σαββατοκύριακα, διευκολύνοντας έτσι τους συμμετέχοντες που εργάζονται ταυτόχρονα.

Πληροφορίες για το Πρόγραμμα είναι διαθέσιμες εδώ

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Do You Want To Boost Your Resume?

Drop us a line and keep in touch