Αυτές οι εταιρείες προσλαμβάνουν σήμερα στον κλάδο της Τεχνολογίας! (+ ποιες είναι οι πιο hot ειδικότητες)

Share This Post

tech companies hiring

Share This Post

Ψάχνεις την πρώτη σου ή την επόμενη μεγάλη εργασιακή ευκαιρία στο κομμάτι της Τεχνολογίας και της Πληροφορικής; Μη χάσεις τις 15+ εταιρείες που ζητούν προσωπικό σήμερα, και δες ποιες είναι οι πιο περιζήτητες tech θέσεις.

«Η τεχνολογία, όπως η τέχνη, είναι η υπέρτατη άσκηση της ανθρώπινης δημιουργικότητας», είχε πει πριν από πολλά-πολλά χρόνια ο κοινωνιολόγος Daniel Bell. Και πλέον έχει επιβεβαιωθεί στο 100%, καθώς η… τέχνη της Τεχνολογίας διανύει την πιο δημιουργική της περίοδο. Από τη φρενίτιδα της τεχνητής νοημοσύνης με το ChatGPT μέχρι το metaverse, και από τον ψηφιακό μετασχηματισμό μέχρι τη στροφή όλο και περισσότερων ανθρώπων σε σπουδές και επαγγέλματα Τεχνολογίας, όλα δείχνουν την αλματώδη ανάπτυξη του κλάδου.

Δες εδώ όλα τα περιζήτητα επαγγέλματα του 2023.

Αν αγαπάς την Τεχνολογία και την Πληροφορική και έχεις βάλει στόχο μέσα στο 2023 να βρεις μια νέα δουλειά στον κλάδο, οι ευκαιρίες ανοίγονται μπροστά σου σαν automatic tabs. Μαζέψαμε από το kariera.gr τις 15 εταιρείες που προσλαμβάνουν άμεσα, αλλά και τις ειδικότητες που ζητούνται περισσότερο. Θα βρεις ανοικτές θέσεις κι όχι μόνο σε εταιρείες που χαρακτηρίζονται αμιγώς “τεχνολογικές” αλλά και σε επιχειρήσεις άλλων κλάδων όπως τηλεοπτικά δίκτυα, εταιρείες Λιανικής, κ.ά. Εσύ, πριν στείλεις την αίτησή σου, τσέκαρε στο kariera.gr όσες εταιρείες σε ενδιαφέρουν, τις αγγελίες τους, και το πλαίσιο συνεργασίας που προσφέρουν, για να βρεις σίγουρα αυτό θέλεις. Ενδεικτικά σου αναφέρουμε:

Netcompany-Intrasoft. Μια από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες για IT λύσεις και υπηρεσίες, αυτή τη στιγμή έχει περισσότερες από 150 ανοικτές θέσεις εργασίας στο kariera.gr, από Cobol Developers μέχρι SOA architects (service-oriented architecture). Δες όλες τις ανοικτές θέσεις εδώ. 

Space Hellas. Τη γνωρίζεις από τη δραστηριοποίησή της σε υπηρεσίες τηλεπικοινωνιών, πληροφορικής και ασφάλειας. Έχει ανοίξει δεκάδες θέσεις, από entry-level Μηχανικούς Υποστήριξης Εφαρμογών μέχρι και Cyber Security Engineers.

Intralot. Επιχείρηση με μεγάλη ανάπτυξη στον κλάδο της Τεχνολογίας και των τυχερών παιχνιδιών. Κάνει προσλήψεις για περισσότερες από 20 θέσεις: DevOps Engineers,  Technology Delivery Manager, και αρκετές ακόμα. 

Renesas. Η Ιαπωνική εταιρεία που ήρθε στην Ελλάδα με την εξαγορά της Dialog και ειδικεύεται στην παραγωγή επεξεργαστών και λογισμικού χρήσης για έξυπνες συσκευές και ηλεκτροκινούμενα οχήματα. Συνεχώς ανοίγουν θέσεις για προσωπικό Τεχνολογίας, είτε σε junior και senior θέσεις για Software Engineers, αλλά σε ειδικότητες όπως DSC Engineer. Βρες τες όλες εδώ.

Nexi. Ειδικεύεται στο PayTech και στο ηλεκτρονικό εμπόριο και έχει πολύ ισχυρό προφίλ. Ζητάει από junior θέσεις Application Developer ως έμπειρους Technical Analyst PL\SQL.

T-Digital. Είναι η νέα εταιρεία πληροφορικής της Deutsche Telekom. Δημοσιεύει στο kariera.gr τις ανάγκες της για αρκετές ειδικότητες, από Front και Backend Developers ως Test Automation Engineers

Επίσης ρίξε μια ματιά και σε άλλες επιχειρήσεις που προσλαμβάνουν ενεργά όπως η Epsilon net, η Protera Technologies, η European Dynamics, η TP Servglobal, η Deloitte, η EY, η PWC, η Neuropublic, η PeopleCert κ.λπ.

Αν είσαι σε senior επίπεδο προϋπηρεσίας ή ψάχνεις πιο executive θέσεις στην Τεχνολογία, θα σε καλύψουν τα openings της Executive Level. Αξίζει να τα ανακαλύψεις.

Οι πιο hot ειδικότητες Τεχνολογίας του 2023
Η ζήτηση για ειδικότητες όπως Front και Back End Developers, Fullstack Developers ή Developers με δεξιότητες σε συγκεκριμένες γλώσσες προγραμματισμού, ποτέ δεν θα εκλείψει.

Όμως αν θα έπρεπε να ξεχωρίσουμε ορισμένους τομείς που βλέπουμε μέσα στο 2023 να κερδίζουν έδαφος, είναι οι εξής:

>Ειδικοί στο Cloud
Σχεδόν όλοι χρησιμοποιούμε το cloud computing στις προσωπικές αλλά και επαγγελματικές μας συσκευές. Το Cloud μάς επιτρέπει την απρόσκοπτη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και την αποθήκευση κρίσιμων δεδομένων, όπως και σημαντικές ενημερώσεις λογισμικού και άλλες λειτουργίες. Οι υπηρεσίες cloud συνεχίζουν το 2023 να έχουν ανοδική πορεία, οπότε η ανάγκη για Cloud Engineers, Cloud Architects, Cloud Security Specialists κ.λπ. από τις επιχειρήσεις δεν πρόκειται να πέσει.

>Ειδικοί στην Κυβερνοασφάλεια
Ως ειδικός στο cyber security έχεις την ευθύνη να προστατεύεις μια εταιρεία από απειλές στον κυβερνοχώρο και μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση σε ευαίσθητες πληροφορίες. Με τις κυβερνοεπιθέσεις και τους κινδύνους από κακόβουλες ενέργειες να αυξάνονται σε παγκόσμιο επίπεδο, οι απαιτήσεις των εταιρειών σε υπεύθυνους κυβερνοασφάλειας είναι όλο και μεγαλύτερες. Η Statista προβλέπει ανάπτυξη της αγοράς κυβερνοασφάλειας στην Ευρώπη κατά 10,34% από το 2023 ως το 2027. Δες εδώ όλες τις ανοικτές θέσεις αυτή τη στιγμή για Information Security και Cyber Security

>Μηχανικοί Δεδομένων
Από τις πιο δυνατές ειδικότητες στον τομέα της Πληροφορικής, αναμφισβήτητα είναι όσες έχουν να κάνουμε με τη μελέτη και διαχείριση δεδομένων. Οι Data Engineers, Data Scientists, Data Analysts είναι από τους πιο απαραίτητους, και οι σημερινοί εργοδότες δείχνουν έμπρακτα την ανάγκη τους. Δες όλες τις Data ειδικότητες της Τεχνολογίας που βρίσκονται σε τροχιά ανάπτυξης, εδώ.

>Ειδικοί στην Τεχνητή Νοημοσύνη και τη Μηχανική Μάθηση
Δεν σε αδικούμε αν σε γοητεύει αυτή η πλευρά της Τεχνολογίας. Άλλωστε οι περισσότεροι άνθρωποι από εμάς χρησιμοποιούμε τεχνητή νοημοσύνη καθημερινά, είτε με τη Siri, την Alexa και άλλους “προσωπικούς βοηθούς”, είτε με τα chatbots, τα εργαλεία αυτόματης διόρθωσης, την αναγνώριση προσώπου στο κινητό μας, τη λίστα προτάσεων του Netflix, ή με καινοτόμες AI εφαρμογές όπως το ChatGPT. Μείνε συντονισμένος/η για διαθέσιμες θέσεις σε AI / Machine Learning, με τις ανοικτές θέσεις του kariera.gr.

>Ειδικοί στο UI και UX
Το user interface και το user experience συνεχίζουν το 2023 να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή ζήτησης. Κάθε σελίδα ή εφαρμογή καλείται να έχει μια συγκεκριμένη δομή και να προσφέρει μια θετική εμπειρία χρήστη, επομένως οι άνθρωποι που αναλαμβάνουν τη διαχείριση του σχεδιασμού αυτού δεν σταματούν να είναι αναγκαίοι. Για UI/UX θα βρίσκεις πάντα ανοιχτές θέσεις εργασίας.

Το kariera.gr είναι το hub με τις περισσότερες διαθέσιμες θέσεις Τεχνολογίας και Πληροφορικής. Δες 400+ ευκαιρίες για το μέλλον σου στην Τεχνολογία εδώ.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Do You Want To Boost Your Resume?

Drop us a line and keep in touch