Το μέλλον θέλει ενέργεια. Τη δική σου! Γνώρισε από κοντά τη ΔΕΗ στις Ημέρες Καριέρας 2024.

Share This Post

Share This Post

Η ΔΕΗ είναι η κορυφαία εταιρεία ενέργειας στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, με δραστηριότητες στην παραγωγή, διανομή και πώληση προηγμένων προϊόντων και υπηρεσιών ενέργειας στην Ελλάδα, την Ρουμανία και την Βόρεια Μακεδονία. 

Με πάνω από 70 χρόνια παρουσίας, η ΔΕΗ τα τελευταία χρόνια βρίσκεται σε μία συνεχή πορεία «πράσινου» μετασχηματισμού προς ένα βιώσιμο μέλλον για όλους και  στοχεύει σε μία νέα ολιστική εμπειρία για τους πελάτες, αξιοποιώντας τα σύγχρονα τεχνολογικά μέσα για μια νέα ψηφιακή εμπειρία σε όλα τα επίπεδα. Η εταιρεία επενδύει συνεχώς σε καινοτόμα έργα και ανθρώπινο δυναμικό, ενισχύοντας τις υποδομές και το θετικό περιβαλλοντικό της αποτύπωμα, στην ψηφιακή εποχή του νέου εξηλεκτρισμού. Ταυτόχρονα, προσφέρει στους ανθρώπους της ευκαιρίες να συμμετάσχουν σε ένα δυναμικό περιβάλλον εργασίας που στηρίζει τη συνεχή εξέλιξη και την εκπαίδευση.

Αυτή τη χρονιά, ο Όμιλος ΔΕΗ δίνει δυναμικό παρών στις Ημέρες Καριέρας 2024 στην Τεχνόπολη στις 12 & 13 Οκτωβρίου, θέλοντας να συναντήσει και να εμπνεύσει τη νέα γενιά ταλέντων. Όσοι επισκεφθούν το περίπτερο της ΔΕΗ, θα έχουν τη δυνατότητα να γνωρίσουν από κοντά μια ομάδα που μοιράζεται το πάθος για ένα κοινό όραμα, που στηρίζει την καινοτομία και την επαγγελματική ανάπτυξη.

Τι δεν πρέπει να χάσεις 

Εκπρόσωποι της εταιρείας θα συμμετάσχουν στα παρακάτω talks και panels στη διάρκεια του διημέρου:

Σάββατο 12/10 | 15.45-16.20 | Panel: “Ποιες δεξιότητες σου ανοίγουν πόρτες: Τι λένε 4 στελέχη διαφορετικών κλάδων”  όπου συμμετέχει η Αλίνα Παπαγεωργίου, Chief People & Organization Officer, Όμιλος ΔΕΗ

Σάββατο 12/10 | 17.20-18.00 | Panel: “Σήμερα λέω να μην πάω στη δουλειά”, συμμετέχει η Μαριλού Μπαλάσκα, Employer Branding Strategist,  Όμιλος ΔΕΗ

Κυριακή 13/10 | 14.15-14.50 |  Fireside Chat: Το όραμα του Ομίλου ΔΕΗ στη Βιώσιμη Ανάπτυξη: Πώς χτίζουμε μαζί ένα βιώσιμο αύριο” συμμετέχει ο Αχιλλέας Ιωακειμίδης, Sustainability Director,  Όμιλος ΔΕΗ.

Γιατί αξίζει να γνωρίσεις την ομάδα του Ομίλου ΔΕΗ

Η εταιρεία προσφέρει πολύ περισσότερα από μια συνηθισμένη θέση εργασίας. Δίνει την ευκαιρία σε κάθε εργαζόμενο να είναι μέρος ενός συναρπαστικού ταξιδιού που συνδυάζει τη συμμετοχή σε πολύ ενδιαφέροντα έργα, με την προσωπική εξέλιξη. Ο ‘Ομιλος ΔΕΗ δεσμεύεται να ενθαρρύνει την καινοτομία και να καλλιεργεί δεξιότητες που είναι απαραίτητες στον ταχύτατα μεταβαλλόμενο ενεργειακό τομέα. Από εξειδικευμένα προγράμματα εκπαίδευσης έως ευκαιρίες για κομβικά project και συνεργασίες, οι άνθρωποι της ΔΕΗ βρίσκονται συνεχώς στο προσκήνιο των τεχνολογικών και επαγγελματικών εξελίξεων.

Με την παρουσία της στις Ημέρες Καριέρας, η ΔΕΗ στοχεύει να προσελκύσει φιλόδοξους νέους που επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτή την πορεία «πράσινου» μετασχηματισμού και να διαμορφώσουν το μέλλον της ενέργειας.

Στις 12 & 13 Οκτωβρίου, αν θες να δώσεις νέα «ενέργεια» στην καριέρα σου, επισκέψου το περίπτερο του Ομίλου ΔΕΗ και μάθε πώς μπορείς να γίνεις μέρος της ομάδας του.

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Do You Want To Boost Your Resume?

Drop us a line and keep in touch