Απολογιστικό Δελτίο Τύπου Developers:Day:Digital Δεκέμβριος 2021

post event DDD Dec21

Ολοκληρώθηκε ξανά, με επιτυχία, το Developers:Day:Digital
από το kariera.gr

400+ υποψήφιοι από τον κλάδο της Πληροφορικής πραγματοποίησαν 2.884 online συνεντεύξεις με ΙΤ Recruiters στο Developers:Day:Digital, το μεγαλύτερο Hiring Event για την Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες

Δείτε το infographic

Οργανωμένο σε ψηφιακό περιβάλλον, μέσω μιας διαδραστικής 3D πλατφόρμας, συμμετείχαν:

30 εταιρείες Τεχνολογίας
26 καλεσμένοι ομιλητές
159 ΙΤ Recruiters
360 υποψήφιοι Developers & Software Engineers

Και μετράμε τουλάχιστον:

807 αιτήσεις εργασίας
2.884 online συνεντεύξεις εργασίας
8.200 μηνύματα μεταξύ υποψηφίων και εργοδοτών
1.270 προβολές σε live webinars και ομιλίες

Κατά τη διάρκεια του διημέρου οι υποψήφιοι πραγματοποίησαν συνεντεύξεις με 30 ελληνικές και ξένες εταιρείες Τεχνολογίας, όπως: Amdocs, Atos Greece, Deloitte,Deutsche Telekom Pan-Net Greece E.P.E., EUROPEAN DYNAMICS, EY, Grant Thornton, Indeavor Hellas SMPC, INTRALOT SA, INTRASOFT International, Kaizen Gaming (Stoiximan/Betano), kariera.gr, Logicea, MANTIS, MarineTraffic, MindGeek, MR HealthTech Ltd., Nokia Hellas, OpenBet, Persado SA, Printec, PROFILE SOFTWARE, QUALCO, SG Digital, Uni Systems, Vodafone, ΕΠΙΣΕΥ, ΟΠΑΠ, ΟΤΕ Όμιλος Εταιρειών, ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS Α.Ε.Β.Ε.

Η πλειοψηφία των θέσεων εργασίας που αναζητούν να καλύψουν οι εταιρείες που πήραν μέρος στο event αφορά σε: Data Scientist, Full Stack Engineers, Front-end Engineers, Back-end Engineers, DevΟps, Big Data Engineers και Test / QA Engineers, ενώ οι γλώσσες προγραμματισμού και τα frameworks που αναζητούν είναι τα ακόλουθα: Java, Javascript, .Net, PHP, React και SQL.

Όλοι οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν ομιλίες διακεκριμένων προσωπικοτήτων σε θέματα Πληροφορικής και Νέων Τεχνολογιών. Ενδεικτικά:

– “Next day with NextJS and Broadleaf“, από τον Λεωνίδα Μαμάη, Front-End Dev. Chapter Lead και τον Κυριάκο Κατσαρή, Tech Lead, Vodafone

– “The dark side of banking digital transformation and how to survive”, από τον Δημήτρη Μπουντούβα, Principal Architect, INTRASOFT International

NOKIA CICD process (Continuous Integration-Continuous delivery) with 5G elements, από τη Λαυδά Μαρία, DevOps Software Engineer on Telecom products,  NOKIA Hellas

Συνοπτική παρουσίαση ομάδας I-SENSE, ΕΠΙΣΕΥ-ΕΜΠ”, από τον Γιάννη Καρασεϊτανίδη, ISENSE Group Technical Director & Μαρία Κρομμύδα, Team Leader, Technology and Innovation, ΕΠΙΣΕΥ-ISENSE group

Turning ordinary Big Data Analytics into valuable insights, από τον Γιώργο Γεωργακάκο, Big Data Analytics Department Manager, Uni Systems

Voice is the natural way for people to ask for what they want, από τον Νίκο Τζίρη, Senior Software Engineer, Deutsche Telecom

Είναι το Supply Chain Software, hot trend για τους Έλληνες Developers σήμερα;” από τον Νίκο Παναγιωτόπουλο, Software Developer, Mantis

– “The work life of a Fintech developer” από τη Τζίνα Γοργογιάννη, Senior Android Engineer, Printec  & Βασίλης Πηγαδάς: Senior Android Engineer, Printec

Case study of an End to End implementation of a PWA”, από τον Βασίλειο Πιερράκο, Director της EY, EY

“The Hitchhiker’s Guide to SSEs: Implementing Real-Time Web Applications with Server- Sent Events”, από τον Χάρο Αλέξανδρο, Software Development Lead, ΟΠΑΠ

Working in MarineTraffic as an Engineer”, από την Laura Monica Voicu, QA Lead, MarineTraffic

– “Shifting Security Left in the Pipeline”, από τον Σπύρο Καλογεράτο, Senior Information Security & Privacy Manager, Intralot

Logicea – A People-First Technology Company”, από τον Μάριο Αθανασιάδη, Software Engineer, Logicea

Software Testing: Τι είναι και γιατί να ασχοληθεί κάποιος με αυτό”, από τον Πάνο Αλαφούζο, Test Analyst, OpenBet

Green SRE – A decarbonization journey in peculiar times”, από τον Κυριάκο Λίτσα, Department Head – Site Reliability Engineering, Atos

Πόσο Έξυπνα Αναλύεις τα Δεδομένα σου;” από τον  Νικόλαο Μπόσινα, Director in Technology Intelligence & Performance Department  & Ζήση Ποντίκα, Senior Manager in Technology Intelligence & Performance Department, Grant Thornton

From Desktop to Web”, από τον Γιάννη Αλεξόπουλο, Sr. Director of Product Engineering, Qualco

Machine Learning in Production”, από τον  Γιώργο Πίπη, Senior Director, Data Science, Persado

Take a glimpse of Kaizen’s technology team”, από τον Νίκο Βακαλόπουλο, Software Architect, Kaizen Gaming

ΑΙ@ΕΥ”, από τον Λάζαρο Πολυμενάκο, Director at EY, EY

Global Dev Teams: Culture, Challenges & Solutions” , από την Αγγελική Καραμπάση, Head of Development, SG Digital,

Working at Indeavor”, από τον Θεοφάνη Τόκα, VP of Engineering, Indeavor

Big Sponsor

Διοργάνωση: kariera.gr
Επικοινωνία-Πληροφορίες: Τηλ.: 210-81.15.300
Email: marketing@kariera.gr

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Do You Want To Boost Your Resume?

Drop us a line and keep in touch