Nestlé: Be a Force for Good

Share This Post

nestle IdEmp cg22

Share This Post

Η Nestlé είναι n μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ροφημάτων παγκοσμίως.

Με παρουσία σε 186 χώρες σε όλο τον κόσμο, ο Όμιλος δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να αναδεικνύει τη δύναμη της διατροφής ενισχύοντας την ποιότητας ζωής για όλους, σήμερα και στο
μέλλον.

Η Nestlé προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά τους, σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Οι περισσότερες από 2.000 μάρκες της περιλαμβάνουν από προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση, όπως ο Nescafé ή n Nespresso, μέχρι αγαπημένες τοπικές μάρκες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και το φυσικό μεταλλικό νερό Koρπή. Στην Ελλάδα, n Nestlé έχει παρουσία πάνω από 120 χρόνια. Σημαντικοί
σταθμοί στην ιστορία της εταιρείας είναι η κυκλοφορία του “Γαλακτούχον Άλευρον Nestlé” το 1899 και η “εφεύρεση” του Nescafé Frappé το 1957. Σήμερα η Nestlé Ελλάς δραστηριοποιείται σε 9 διαφορετικές κατηγορίες προϊόντων και διατηρεί δύο εργοστάσια: το εργοστάσιο του καφέ στα Οινόφυτα και το εργοστάσιο του ΚΟΡΠΗ στη Βόνιτσα Αιτωλοακαρνανίας.

Η εταιρεία απασχολεί περισσότερους από 800 εργαζόμενους σε ποικίλους τομείς όπως είναι το marketing, οι πωλήσεις, η εφοδιαστική αλυσίδα, το finance κ.α. Προσφέρει πολλές και διαφορετικές παροχές στους υποψηφίους της κατά το ξεκίνημα της επαγγελματικής τους σταδιοδρομίας, από μαθητεία και εκπαιδευτικά προγράμματα μέχρι μεταπτυχιακά προγράμματα και πρακτική άσκηση. Παράλληλα, μέσω της πρωτοβουλίας Nestlé Needs YOUth βοηθά τους νέους να αποκτήσουν ευκαιρίες εργασίας, εφοδιάζοντας τους με τις δεξιότητες που χρειάζονται για να αναπτυχθούν και να επιτύχουν στο εργασιακό περιβάλλον του μέλλοντος. Μάλιστα, το ποσοστό των προσλήψεων για νέους κάτω των 30 ετών ήταν 75% για το διάστημα 2014-2021.
Στη Nestlé θέλουμε να συνδράμουμε στη δημιουργία ενός καλύτερου κόσμου, να εμπνεύσουμε τους ανθρώπους να ζήσουν πιο υγιείς ζωές και να κάνουμε τη διαφορά. Αυτό το επιτυγχάνουμε μέσα από ένα περιβάλλον διαφορετικότητας, υποστήριξης και συνεργασίας, που αγκαλιάζει την καινοτομία και ενδυναμώνει τον καθένα ξεχωριστά και τις ομάδες. Οι εργαζόμενοι της Nestlé διακρίνονται για τον σεβασμό και το ομαδικό τους πνεύμα.

Δείτε ολόκληρη την καταχώρηση της Nestlé στο αφιέρωμα Ideal Employer του Οδηγού Καριέρας 2022

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Do You Want To Boost Your Resume?

Drop us a line and keep in touch