Πρατήρια Shell – Έλα και Εσύ στην Ομάδα που Κερδίζει!

Share This Post

coral IE cg22

Share This Post

H Coral σήμερα απαριθμεί 354 ιδιολειτουργούμενα πρατήρια πανελλαδικά και συνεχίζει να αναπτύσσεται επενδύοντας σε σημεία στρατηγικής επιλογής.

Μετασχηματίζεται και προσαρμόζεται στις τάσεις της αγοράς που αλλάζουν με ταχύτατους ρυθμούς, με στόχο να καλύψει τις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις των καταναλωτών, και να προσφέρει προοπτικές ανάπτυξης μέσω μίας ολοκληρωμένης πρότασης συνεργασίας.

Οι άνθρωποί μας κάνουν τη Διαφορά Πραγματικότητα! Αυτό είναι το κύριο συστατικό της κουλτούρας της Coral! Εμείς αναλαμβάνουμε την επένδυση και διαμόρφωση του πρατηρίου και το παραδίδουμε με το κλειδί στο χέρι στον συνεργάτη. Οι συνεργάτες μας εκπαιδεύονται από την ομάδα της Coral και αναλαμβάνουν τη διαχείριση του πρατηρίου και τη μεγιστοποίηση των πωλήσεων μέσα από τη δική τους ομάδα, με τη σιγουριά του ονόματος της Motor Oil Hellas και
του σήματος Shell. Με σταθερές συμφωνημένες πάγιες αμοιβές και αποδοχές και στη βάση επίτευξης στόχων με τη δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης μέσω ανάληψης περισσότερων του ενός πρατηρίων.

Η διάκριση στην κατηγορία Customer Oriented Franchise αποδεικνύει ταυτόχρονα ότι στο επίκεντρο των δραστηριοτήτων μας είναι η δημιουργία μοναδικών εμπειριών σε κάθε πελάτη μας. To 2021, η ανάπτυξη της εταιρείας μας δεν σταμάτησε. Θέσαμε πρώτη προτεραιότητα τους ανθρώπους μας και ταυτόχρονα την ευόδωση των στρατηγικών μας σχεδιασμών. Αυτή η χρονιά κλείνει με θετικά οικονομικά αποτελέσματα. Ανοίγεται μπροστά μας ένας νέος κύκλος προκλήσεων για τον ενεργειακό τομέα, αλλαγών και ανάπτυξης με ορίζοντα την επόμενη δεκαετία.

Ο συνδυασμός του ισχυρού brand, της τεχνογνωσίας και της καθοδήγησης από την εταιρεία μας
με τις ικανότητες και θέληση του κάθε franchisee για συνεχή βελτίωση της απόδοσης της επιχείρησης του, μέσα από τη διαχείριση της δικής του ομάδας, οδηγεί σε εξαιρετικά αποτελέσματα.

Τα τρία σημαντικότερα πλεονεκτήματα που απολαμβάνει ο franchisee στο ιδιολειτουργούμενο δίκτυο καταστημάτων της Coral είναι:

  • Η δύναμη του brand και η αναγνωρισιμότητα του σήματος Shell
  • H πολυετής εμπειρία και τεχνογνωσία
  • Η εκπαίδευση και η συνεχής καθοδήγηση

Δείτε ολόκληρη την καταχώρηση της Coral στο αφιέρωμα Ideal Employer του Οδηγού Καριέρας 2022

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Do You Want To Boost Your Resume?

Drop us a line and keep in touch