Online εκπαίδευση για junior ΙΤ Recruiters

IT Recruitment School

Μάθε να «μιλάς» τη γλώσσα των Developers και των Software Engineers μέσα από το IT Recruitment School – το εξειδικευμένο, εντατικό πρόγραμμα επιμόρφωσης αποκλειστικά για junior ΙΤ Recruiters.

Benefits

 • Μαθαίνεις για τον IT κλάδο: από τη θεωρία στην πράξη

 • Άμεση πρόσβαση σε σημειώσεις & εκπαιδευτικό υλικό

 • Πιστοποιητικό παρακολούθησης & εξειδικευμένης επιμόρφωσης από το kariera.gr

 • Άμεση επαφή με τον εισηγητή

 • Networking με τους υπόλοιπους συμμετέχοντες Recruiters

Curriculum for IT

 • Εισαγωγή στο ΙΤ

 • Software και Hardware: Μια πολύ στενή σχέση

 • Internet: Η ανατομία μιας web εφαρμογής

 • Τεχνολογίες και frameworks προγραμματισμού

 • Βάσεις Δεδομένων και Λειτουργικά Συστήματα

 • Η δομή και οι ρόλοι στις ομάδες προγραμματισμού

Curriculum for IT Recruitment

 • Επαφή με το περιβάλλον

 • Προετοιμασία του ταξιδιού πρόσληψης

 • Οργανική προσέλκυση ταλέντων

 • Πώς βρίσκει κανείς μηχανικούς

 • Διαβάζοντας βιογραφικά

 • Πρώτη επαφή

 • Στρατηγική συνεντεύξεων

 • Εταιρική κουλτούρα

Πιστοποίηση

Οι συμμετέχοντες λαμβάνουν την πιστοποίηση παρακολούθησης του IT Recruitment School υπογεγραμμένη από τους δύο εξειδικευμένους εισηγητές και το kariera.gr. Επιπλέον, η πιστοποίηση δίνεται Online, ώστε κάθε συμμετέχων να έχει τη δυνατότητα να μοιραστεί την επιτυχή ολοκλήρωση της κατάρτισής του στη συγκεκριμένη εξειδίκευση σε πλατφόρμες των κοινωνικών δικτύων ή όπου το κρίνει απαραίτητο.

Πότε

To πρόγραμμα έχει ολοκληρωθεί

Εξοπλισμός

Θα χρειαστείς μόνο: Internet & Υπολογιστή

Πού

Η εκπαίδευση πραγματοποιείται μέσω e-learning πλατφόρμας του kariera.gr

Κόστος συμμετοχής (Early Bird Προσφορά)

Απλή συμμετοχή: 800€ -> 500€
Φοιτητές/άνεργοι: 600€ -> 400€
Για φοιτητές ή αποφοίτους (1 έτος) του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού του ΟΠΑ: 600€ -> 350€

Τι είναι το IT Recruitment School;

Το IT Recruitment School έχει σχεδιαστεί για να μπορείς, μέσα από ζωντανής μετάδοσης Online μαθήματα, να κατανοήσεις τη φιλοσοφία και τις ανάγκες των επαγγελματιών Πληροφορικής, καθώς επίσης να μάθεις τον καταλληλότερο τρόπο προσέγγισής τους.

Μέσω αυτής της τεχνολογικής εκπαίδευσης που δημιούργησε το kariera.gr, θα μπορέσεις να καλύψεις κάθε χάσμα επικοινωνίας και να ανελιχθείς στον χώρο του IT Recruitment.

Ποιος είναι ο ρολος του IT Recruiter;

Ο IT Recruiter ανακαλύπτει τους εργαζόμενους που θα στελεχώσουν το Τμήμα Πληροφορικής ενός οργανισμού, κατανοώντας σε ένα καλό επίπεδο τις τεχνικές δεξιότητες.

Γιατί να επενδύσει μια εταιρεία στο
IT Recruitment School;

Η ανάγκη για IT Recruiters έχει αυξηθεί ραγδαία.
Η συμμετοχή στο IT Recruitment School θα βοηθήσει τους Recruiters να αφουγκράζονται και να ανταποκρίνονται στις ανάγκες της αγοράς και των υποψηφίων του ΙΤ κλάδου.

1/2 των IT Recruiters

αντιμετωπίζει δυσκολίες στην προσέγγιση και την επιλογή υποψηφίων του ΙΤ κλάδου.

83% υποψηφίων

αλλάζει γνώμη & διακόπτει την επικοινωνία με τους IT Recruiters εξαιτίας κακής εμπειρίας.

84% εταιρειών

επενδύουν όλο και περισσότερο σε προγράμματα reskilling/upskilling.

Εισηγητές

Δημήτρης Κοτσάκος

Ο συνεργάτης μας, που θα ολοκληρώσει το ένα μέρος της εκπαίδευσης, σπούδασε Πληροφορική και Τηλεπικοινωνίες στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών μέχρι το 2007 και στη συνέχεια έκανε το μεταπτυχιακό του (M.Sc.) στο ίδιο ίδρυμα στην κατεύθυνση Προηγμένα Πληροφοριακά Συστήματα. Τα ερευνητικά του ενδιαφέροντα τον οδήγησαν να κάνει το διδακτορικό του στον χώρο του Machine Learning. Tο 2014 εργάστηκε στην εταιρεία Twitter, στο San Francisco, και από το 2015 δουλεύει ως προγραμματιστής και manager στις εταιρείες Skroutz και Workable, όπου έχει ασχοληθεί ενεργά με τις συνεντεύξεις και τις προσλήψεις δεκάδων μηχανικών.
kotsakos
tsiftsis

Γιώργος Τσιφτσής

Ο συνεργάτης μας, που θα ολοκληρώσει το δεύτερο κομμάτι του προγράμματος σχετικά με το IT Recruitment, γνωρίζει πολύ καλά τον κόσμο των Developers, καθώς εργάζεται στον χώρο της πληροφορικής ως προγραμματιστής από το 1999. Έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με αρκετές γλώσσες προγραμματισμού, αλλά τα τελευταία χρόνια αγάπησε και εντρύφησε περισσότερο στη Ruby. Ανήκει στον βασικό κορμό που έχτισε το Skroutz και βοηθάει τον οργανισμό σε διάφορα πόστα εδώ και 10 χρόνια. Η πρώτη του εμπλοκή στο hiring έγινε το 2007 και από τότε έχει βοηθήσει όλες τις εταιρείες που εργάστηκε στις προσλήψεις και στο χτίσιμο ομάδων. Έχοντας πλέον μεγάλη εμπειρία στο hiring process, καθώς επίσης και στα latest trends, αυτό είναι ένα κομμάτι που τον συναρπάζει· το να χτίζει κανείς πολύ καλές και υψηλά παραγωγικές ομάδες και ποιοτικές σχέσεις μεταξύ των ανθρώπων τους. Έχει εμπλακεί ενεργά σε διάφορα meetups (Athens Ruby, PWL Athens, Clojure) και συντηρεί διάφορα projects, όπως το Tefter και το Omni.

In a nutshell

Τα διαθέσιμα courses του IT Recruitment School περιλαμβάνουν πληροφορίες σχετικά με τις διαδικασίες που εφαρμόζονται στον κλάδο της Πληροφορικής. Για την πλήρη και ουσιαστική κατανόηση παρέχονται τόσο η θεωρητική προσέγγιση όσο και τα πρακτικά παραδείγματα, βασισμένα στις ανάγκες της αγοράς.
Με την ολοκλήρωση του Προγράμματος θα αποκτήσεις την πιστοποίηση εξειδίκευσης ως ΙΤ Recruiter από τo kariera.gr, υπογεγραμμένο και από τους δύο εισηγητές.

Συχνές Ερωτήσεις

Το kariera.gr, ως κορυφαίος οργανισμός διαχείρισης ταλέντων και το μεγαλύτερο hub για την απασχόληση στην Ελλάδα, έχει δημιουργήσει μια σειρά εξατομικευμένων προγραμμάτων που συνδυάζουν ανάπτυξη ταλέντων – employer branding – εκπαίδευση – recruitment. Με την παγκόσμια οικονομία να βιώνει τεράστιες αλλαγές, τα k.schools παρέχουν, ως ένα ισχυρό Recruitment Tool, τα απαραίτητα εκπαιδευτικά εργαλεία για upskilling και reskilling, με στόχο την εξέλιξη των εργαζομένων και των επιχειρήσεων. Τα k.schools αποτελούν μια καινοτόμα προσέγγιση εστιάζοντας κάθε φορά σε διαφορετικό πεδίο, όπως: εκπαίδευση ειδικοτήτων, πρόσληψη, ανάπτυξη εργαζομένων και δεξιοτήτων, ενίσχυση employer brand, πωλήσεις κ.ά.
Με την πιστοποίηση εξειδίκευσης βεβαιώνεται η παρακολούθηση των μαθημάτων που προσφέρονται από το IT Recruitment School. Οι συμμετέχοντες θα λάβουν την πιστοποίηση υπογεγραμμένη από τους εισηγητές του Προγράμματος και το kariera.gr.

Το Πρόγραμμα είναι εντατικό. Διαρκεί ένα μήνα (30 ώρες συνολικά) και πραγματοποιείται κατά τις απογευματινές ώρες.

Το τρέχον πρόγραμμα του IT Recruitment School απευθύνεται σε junior level άτομα του recruitment κλάδου. Αυτό σημαίνει πως οποιοδήποτε άτομο από τον χώρο του HR και του Recruitment δεν έχει γνώσεις σχετικά με τον τομέα του IT και επιθυμεί να εξειδικευτεί, μπορεί να συμμετέχει.

Contact form

Please fill out the form below and we will get back to you shortly!