Θες να εργαστείς σε Super Market;

Μπες στη Βάση Υποψηφίων του kariera.gr

Μερικοί από τους μεγαλύτερους Εργοδότες του Λιανικού Εμπορίου
μεγαλώνουν ενεργά τις ομάδες τους & αναπτύσσονται συνεχώς.

Επίλεξε Ειδικότητα & Συμπλήρωσε τη Φόρμα

για να επικοινωνήσουμε μαζί σου για Ευκαιρίες Εργασίας

Πωλητής Τμημάτων (Οπωροπωλείο, Τυποποιημένο, Κάβα, Αλλοιώσιμο)

Ανάδειξε τις επικοινωνιακές και οργανωτικές σου δεξιότητες, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία εξυπηρέτησης και δίνοντας εξειδικευμένες συμβουλές με πελατοκεντρική προσέγγιση. Αν θες να είσαι μέρος μιας δυναμικής ομάδας σε μεγάλες αλυσίδες καταστημάτων, τότε μια τέτοια θέση είναι στα μέτρα σου.

Κρεοπώλης

Ως εργαζόμενος-τεχνίτης κρέατος θα είσαι υπεύθυνος για την πώληση κρέατος στη μορφή που επιθυμεί ο καταναλωτής, την εφαρμογή κανονισμών υγιεινής και ασφάλειας, την παραλαβή και τον έλεγχο προϊόντων του τμήματος. Αν διαθέτεις επικοινωνιακές και πωλησιακές δεξιότητες, αυτή η θέση είναι για σένα.
Σημαντικό: Απαιτείται βεβαίωση επαγγελματικής ικανότητας Κρεοπώλη.

Ταμίας

Η άμεση εξυπηρέτηση πελατών, καθώς και η διευθέτηση ταμειακών συναλλαγών και διαδικασιών είναι από τις βασικές αρμοδιότητες που θα έχεις ως ταμίας. Με υπευθυνότητα, οργανωτικές δεξιότητες και multitasking, μια τέτοια θέση την έχεις στο τσεπάκι. Μην ξεχνάς! Η συμβολή σου είναι σημαντική στην εικόνα του καταστήματος.

Οδηγός

Μέσα από αυτόν τον ρόλο θα πρέπει να πραγματοποιείς με επιτυχία την ασφαλή μεταφορά και παράδοση παραγγελιών. Εάν σε χαρακτηρίζει το ομαδικό πνεύμα, η ευγένεια και η συνέπεια, θα μπορούσες να εργαστείς με επιτυχία στη θέση του Οδηγού.
Απαραίτητη προϋπόθεση: δίπλωμα οδήγησης.

Υποδιευθυντής Καταστήματος (Χονδρική/Λιανική)

Ως το δεξί χέρι του Διευθυντή θα συμβάλλεις ενεργά στη διαμόρφωση και τη λειτουργία του καταστήματος, στους στόχους και την ανάπτυξη των μελών της ομάδας. Εάν η επιχειρηματική σκέψη, η επικοινωνία και η διαχείριση προκλήσεων σε χαρακτηρίζουν, τότε μια τέτοια υπεύθυνη θέση είναι για σένα.

Υπάλληλος Αποθήκης/Picker

Η ικανοποίηση των πελατών ενός καταστήματος εξαρτάται και από τη δική σου συμβολή. Στις βασικές σου αρμοδιότητες θα περιλαμβάνονται: η έγκαιρη και ακριβής προετοιμασία/εκτέλεση παραγγελιών και η διεκπεραίωση παραλαβών/επιστροφών προϊόντων. Αν η συνέπεια είναι από τα κύρια χαρακτηριστικά σου, μια τέτοια θέση σού ταιριάζει γάντι.

Διευθυντής Καταστήματος (Χονδρική/Λιανική)

Ως Διευθυντής καταστήματος θα είσαι υπεύθυνος για την απόδοση των πωλήσεων, την ικανοποίηση των πελατών και την ανάπτυξη του προσωπικού. Πρόκειται για μια κομβική θέση από την οποία εξαρτάται η εύρυθμη λειτουργία ενός καταστήματος. Αν έχεις ηγετικές ικανότητες και θέλεις να φέρεις την αλλαγή στη Λιανική Πώληση, αυτή η θέση σού ταιριάζει γάντι.

Φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου και θα επικοινωνήσουμε μαζί σου
αν έχουμε μια ευκαιρία εργασίας για σένα: