Teleperformance Greece: Ενσωματώνει τον ψηφιακό μετασχηματισμό και την επιχειρηματική ευελιξία σε όλες τις διαδικασίες

Share This Post

tp futofwork cg22

Share This Post

Η εμφάνιση της πανδημίας στις αρχές του 2019 άλλαξε ριζικά το εργασιακό περιβάλλον σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Teleperformance Greece κατά το ξέσπασμα της υγειονομικής κρίσης, είχε ήδη θέσει τις βάσεις για τον εκσυγχρονισμό της, ούσα πανέτοιμη να διασφαλίσει ένα ασφαλές εργασιακό περιβάλλον στους ανθρώπους της. Παράλληλα, επιτάχυνε τις διαδικασίες προς τον επιχειρησιακό και ψηφιακό μετασχηματισμό της, τόσο στις κύριες δομές, όσο στις παρεχόμενες υπηρεσίες.

Στην Teleperformance Greece, μια εταιρεία που απασχολεί 11.000+ επαγγελματίες 109 εθνικοτήτων που εξυπηρετούν περισσότερες από 140 αγορές σε 9 διαφορετικά hubs σε όλη την Ελλάδα, δώσαμε έμφαση στην εφαρμογή στρατηγικών που εστιάζουν στην ευελιξία, την προσαρμοστικότητα και κυρίως στην οικοδόμηση μιας ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας. Με στόχο τη λειτουργική συνέχεια, προχωρήσαμε στην άμεση υιοθέτηση της εξ αποστάσεως εργασίας και την ομαλή μετάβαση των εργαζομένων μας από το περιβάλλον φυσικής παρουσίας σε αυτό της τηλεργασίας, μέσω της πλατφόρμας TP Cloud Campus. Πρόκειται για μια διαδικασία που ολοκληρώθηκε με ταχύτατους ρυθμούς και μέσα σε διάστημα 4 μόλις εβδομάδων, το 94% του προσωπικού μας εργαζόταν από το σπίτι.

Δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα υγείας και ασφάλειας, όπου ανταποκριθήκαμε δημιουργώντας ειδική ομάδα Υγείας & Ασφάλειας μεριμνώντας για τη σωματική, αλλά και την ψυχολογική υποστήριξη των εργαζομένων μας. Παράλληλα, δημιουργήσαμε ολοκληρωμένα virtual προγράμματα και δράσεις για το ευ ζην των ανθρώπων μας. Αξιοσημείωτη είναι και η επένδυση που έκανε η εταιρεία μας στην εκπαίδευση προσωπικού μέσω ειδικά διαμορφωμένων εργαλείων, αλλά και στη διαδικασία στελέχωσης νέων εργαζομένων, την οποία καταφέραμε να αυτοματοποιήσουμε σε ποσοστό 90%.

Στην Teleperformance Greece, ο εσωτερικός επιχειρησιακός σχεδιασμός περιλαμβάνει δύο βασικούς παράγοντες που καθορίζουν την άμεση προσαρμογή στις εξελίξεις. Από τη μία πλευρά, ενσωματώνουμε τον μετασχηματισμό στις οργανωτικές δομές μέσω της εφαρμογής αποτελεσματικών μεθόδων εργασίας. Παράλληλα, επενδύουμε στο τεχνολογικό υπόβαθρο αξιοποιώντας στην καθημερινή εργασία τις αναδυόμενες τεχνολογικές λύσεις. Μας χαρακτηρίζει η κουλτούρα της συνεχούς βελτίωσης, εξέλιξης και ευελιξίας, με στόχο την προσφορά των καλύτερων δυνατών υπηρεσιών στους πελάτες μας και ενός εξαιρετικού περιβάλλοντος εργασίας στους ανθρώπους μας.

Δείτε ολόκληρη την καταχώρηση της Teleperformance Greece στο αφιέρωμα Future of Work του Οδηγού Καριέρας 2022

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα

Θες να ενισχύσεις το βιογραφικό σου;

Στείλε μας ένα μήνυμα