Δελτίο Τύπου – Developers Day Digital 2021

Share This Post

DDD21_800x350

Share This Post

200% αύξηση των αγγελιών εργασίας στην Πληροφορική το τελευταίο 5μηνο | Εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας στην Τεχνολογία θα στελεχωθούν στο Developers:Day :Digital 

To μεγαλύτερο online event για την εργασία στην Πληροφορική και τις Νέες Τεχνολογίες έρχεται, από το kariera.gr, στις 24 & 25 Ιουνίου 2021 για εκατοντάδες online συνεντεύξεις εργασίας μεταξύ εταιρειών και developers.

Το kariera.gr, το μεγαλύτερο hub για την εργασία στην Ελλάδα, με σκοπό την ενίσχυση της απασχόλησης στον κλάδο της Πληροφορικής και των Νέων Τεχνολογιών, διοργανώνει ξανά το Developers:Day :Digital, σε πλήρως ψηφιακό περιβάλλον, στις 24 & 25 Ιουνίου 2021. 

To Developers:Day :Digital, που έλαβε Gold βραβείο στα Event Awards 2020, είναι το μεγαλύτερο event που διοργανώνεται στη χώρα μας για την απασχόληση στην Πληροφορική σε virtual περιβάλλον. Απευθύνεται σε Developers, Web Developers, Software Engineers, team leaders, DevOps engineers, IT experts, Business Analysts κ.α. που αναζητούν νέες ευκαιρίες εργασίας στην Πληροφορική και εκπαίδευση σε νέες τεχνολογικές τάσεις.

Σύμφωνα με στοιχεία του kariera.gr, ο κλάδος της Πληροφορικής είναι πλέον ένας από 3 πιο περιζήτητους κλάδους στην αγορά εργασίας από την πλευρά των εργοδοτών. Επιπλέον, από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Μάιο του 2021 οι αγγελίες και θέσεις εργασίας στην Πληροφορική αυξήθηκαν με τον μεγαλύτερο ρυθμό από όλους τους άλλους κλάδους. Συγκεκριμένα, το τελευταίο πεντάμηνο οι αγγελίες εργασίας για την Πληροφορική, που έχουν δημοσιευτεί στο kariera.gr, παρουσίασαν αύξηση που έφτασε το 200%. 

Το Developers:Day :Digital είναι μια καινοτόμος λύση για να στελεχωθούν γρήγορα και αποτελεσματικά, από δεκάδες εργοδότες, εκατοντάδες θέσεις εργασίας μέσα σε 2 ημέρες. Θα πραγματοποιηθεί σε μία σύγχρονη, διαδικτυακή πλατφόρμα με δωρεάν εγγραφή και συμμετοχή για κάθε επισκέπτη.

Κάθε επισκέπτης θα έχει τη δυνατότητα να:

  • Πραγματοποιήσει online συνεντεύξεις εργασίας με ελληνικές και πολυεθνικές εταιρείες και να αποστείλει το βιογραφικό του στις ανοιχτές θέσεις εργασίας των επιχειρήσεων
  • Παρακολουθήσει webinars σε επίκαιρες θεματολογίες πάνω στον κλάδο της Τεχνολογίας
  • Δικτυωθεί επαγγελματικά με εταιρείες που αναζητούν τους μελλοντικούς συνεργάτες τους

Μέσα από το digital διαδραστικό περιβάλλον του event, η Deloitte θα συμμετάσχει ως Μεγάλος Χορηγός.

H κα Ανάλια Κόκκορη, People & Purpose Leader στην εταιρεία Deloitte, δήλωσε ότι: «Το Developers Day Digital του kariera.gr αποτελεί μια σημαντική πρωτοβουλία για την ενίσχυση της απασχολησιμότητας στην Ελλάδα και ειδικά στο χώρο της τεχνολογίας. Είναι μεγάλη χαρά για εμάς να υποστηρίζουμε τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία γιατί βασικοί στόχοι μας στη Deloitte είναι να αξιοποιούμε τις δεξιότητες και τις προοπτικές ταλέντων και να συμβάλλουμε στη μείωση του φαινομένου της διαρροής του επιστημονικού δυναμικού στην Ελλάδα (brain drain). Στο Developers Day Digital θα γνωρίσουμε νέους developers με σκοπό να τους δώσουμε την ευκαιρία να ξεκινήσουν την επαγγελματική τους σταδιοδρομία σε ένα πολυεθνικό περιβάλλον που αξιοποιεί πάντα τα πιο σύγχρονα εργαλεία και τεχνολογίες και προσφέρει συνεχιζόμενες ευκαιρίες ανάπτυξης και εξέλιξης στους ανθρώπους της.»

H κα Ειρήνη ΠαναγιωτακοπούλουHead of Human Resources στην εταιρεία Deloitte δήλωσε ότι: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δίνουμε το παρών στηρίζοντας σημαντικές πρωτοβουλίες ενίσχυσης της απασχολησιμότητας όπως το Developers Day Digital. Στη Deloitte προσφέρουμε στους ανθρώπους μας δυνατότητες συνεχούς εκπαίδευσης, επαγγελματικής εξέλιξης και ανάπτυξης δεξιοτήτων, ενώ οι ομάδες μας αναπτύσσονται διαρκώς και εμπλουτίζονται με νέα στελέχη. Το Developers Day Digital είναι το κατάλληλο περιβάλλον για να συναντήσουμε δυνατούς developers. Ανυπομονούμε λοιπόν να συνεισφέρουμε με τα sessions μας στο περιεχόμενο του event, να μιλήσουμε για τις ευκαιρίες απασχόλησης των developers στην Deloitte και να γνωρίσουμε από κοντά υποψήφια νέα στελέχη μας.»

Οι συμμετέχουσες εταιρείες στο Developers είναι: Alpha Bank, Amdocs, Atos, Channel VAS, Cognity, Deloitte, Dialectica, Dialog Semiconductor, Epignosis, EFG Eurobank, EY, INTRALOT, INTRASOFT International, Kaizen Gaming, kariera.gr, kariera.gr IT Recruiting, Mantis, MAS, METRO ΑΕΒΕ, Nokia, PMM, Printec, Prodyna, Profile Software, PwC Greece, QUALCO, Scytalys, SG Digital, SingularLogic, Uni Systems, Upstream, Vodafone, Κωτσόβολος-Dixons Southeast Europe

Για δωρεάν εγγραφή στο Developers:Day :Digital πατήστε εδώ

—————————– 

Διοργάνωση: kariera.gr

Επικοινωνία- Πληροφορίες:
marketing@kariera.gr 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα

Θες να ενισχύσεις το βιογραφικό σου;

Στείλε μας ένα μήνυμα