Το πρόγραμμα HoReCa Empowered φέρνει φέτος το πιο δυνατό blend της σεζόν.
Την τέλεια δόση εμπειρίας, γνώσης και πάθους.
Εάν είσαι barista ή bartender και θέλεις να αποκτήσεις γνώσεις, να μάθεις κορυφαίες τεχνικές και βασικές αρχές γύρω από Spirits, Mixology και καφέ… Τότε φέρε το πάθος και το ταλέντο σου και λάβε καθοδήγηση και έμπνευση από τους κορυφαίους επαγγελματίες του κλάδου!
Μαζί θα φτιάξουμε το πιο δυνατό blend για να κατακτήσεις τον συναρπαστικό κόσμο του HoReCa! Δήλωσε δωρεάν συμμετοχή στις εκπαιδεύσεις του HoReCa Empowered της Coca-Cola Τρία Έψιλον!
Δευτέρα 4 Μαρτίου
Τρίτη 5 Μαρτίου
Δευτέρα 11 Μαρτίου
Tρίτη 12 Μαρτίου
Τετάρτη 13 Μαρτίου
Πέμπτη 14 Μαρτίου
Τετάρτη 20 Μαρτίου
Πέμπτη 4 Απριλίου
Δευτέρα 4 Μαρτίου
Τρίτη 5 Μαρτίου
Δευτέρα 11 Μαρτίου
Tρίτη 12 Μαρτίου
Τετάρτη 13 Μαρτίου
Πέμπτη 14 Μαρτίου
Τετάρτη 20 Μαρτίου
Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024 στο Chilai
Τετάρτη 6 Μαρτίου 2024 στο Ολύμπιον
Δευτέρα 11 Μαρτίου 2024 στο Line Athens
Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024 στο Che Cocina y Barra Sudamericana
Πέμπτη 14 Μαρτίου 2024 στο Fairytale Athens
Τετάρτη 20 Μαρτίου 2024 στο Φρούριο
Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις γνώσεις που
απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως baristas & bartenders
σε bar, cafe, εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
Στο πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις τεχνικές και
βασικές αρχές για την παραγωγή καφέ με την χρήση εξειδικευμένων
εργαλείων.
Στο δεύτερο μέρος, η εκπαίδευση εστιάζει στις σύγχρονες τεχνικές
ανάμειξης cocktail και το κατάλληλο σερβίρισμα, στην απόκτηση γνώσης σχετικά με τα αποστάγματα,
τις μπύρες και τα στυλ τους, καθώς και στο να μεταδόσει τους
συμμετέχοντες τις βασικές αρχές για ένα βιώσιμο μπαρ, όπου κανένα
υλικό δεν πάει χαμένο.
Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις γνώσεις που
απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως baristas & bartenders
σε bar, cafe, εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
Οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις σύγχρονες τεχνικές ανάμειξης cocktail,
την αποτελεσματική προετοιμασία και γρήγορη παραγωγή τους, τις σύγχρονες τεχνικές ανάμειξης και τη
διαχείριση των υλικών. Επιπλέον, οι συμμετέχοντες
θα μάθουν τις βασικές αρχές για ένα βιώσιμο μπαρ και πώς δημιουργούμε
ένα menu με βάση τις αρχές της κυκλικής οικονομίας, όπου κανένα υλικό
δεν πάει χαμένο.
Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις γνώσεις που
απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως baristas & bartenders
σε bar, cafe, εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
Στο πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις
τεχνικές και βασικές αρχές για την παραγωγή καφέ με την χρήση
εξειδικευμένων εργαλείων.
Στο δεύτερο μέρος, η εκπαίδευση εστιάζει στις σύγχρονες τεχνικές
ανάμειξης cocktail και το κατάλληλο σερβίρισμα, στην απόκτηση γνώσης
σχετικά με τα αποστάγματα, τις μπύρες και τα στυλ τους
Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις γνώσεις που απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως baristas & bartenders σε bar, cafe, εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
Στο πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις τεχνικές και βασικές αρχές για την εφαρμογή και εργαστηριακή παραγωγή καφέ, με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων.
Στο δεύτερο μέρος, η εκπαίδευση εστιάζει στις σύγχρονες τεχνικές ανάμειξης cocktail, αλλά και στη σημασία των υλικών που χρησιμοποιούμε για να πετύχουμε δυνατά αρώματα και μοναδικούς γευστικούς συνδυασμούς.
Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις γνώσεις που απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως baristas & bartenders σε bar, cafe, εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
Στο πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις τεχνικές και βασικές αρχές για την παραγωγή καφέ, με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων.
Στο δεύτερο μέρος, η εκπαίδευση εστιάζει στις σύγχρονες τεχνικές ανάμειξης cocktail, αλλά και στην απόκτηση γνώσης σχετικά με τις μπύρες και τα στυλ τους.
Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις γνώσεις που απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως baristas & bartenders σε bar, cafe, εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
Στο πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις τεχνικές και βασικές αρχές για την παραγωγή καφέ, με την χρήση εξειδικευμένων εργαλείων.
Στο δεύτερο μέρος, η εκπαίδευση εστιάζει στις σύγχρονες τεχνικές ανάμειξης cocktail, στην απόκτηση γνώσης σχετικά με τα αποστάγματα, τις μπύρες και τα στυλ τους, καθώς και στο να μεταδώσει τους συμμετέχοντες τις βασικές αρχές για ένα βιώσιμο μπαρ, όπου κανένα υλικό δεν πάει χαμένο.
Σε αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα λάβουν τις γνώσεις που
απαιτούνται για να δουλεύουν αποτελεσματικά ως baristas & bartenders
σε bar, cafe, εστιατόριο ή ξενοδοχείο.
Στο πρώτο μέρος της εκπαίδευσης, οι συμμετέχοντες θα μάθουν τις τεχνικές και
βασικές αρχές για την παραγωγή καφέ με την χρήση εξειδικευμένων
εργαλείων.
Στο δεύτερο μέρος, η εκπαίδευση εστιάζει στις σύγχρονες τεχνικές
ανάμειξης cocktail και το κατάλληλο σερβίρισμα, στην απόκτηση γνώσης σχετικά με τα αποστάγματα,
τις μπύρες και τα στυλ τους, καθώς και στο να μεταδόσει τους
συμμετέχοντες τις βασικές αρχές για ένα βιώσιμο μπαρ, όπου κανένα
υλικό δεν πάει χαμένο.
Με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί από το 2020 το HoReCa Empowered για την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων του κλάδου, καθώς η εξέλιξή τους είναι και η καλύτερη εγγύηση για την ενίσχυση της αγοράς και την ανάπτυξη της χώρας και του τουρισμού. Το HoReCa Empowered αποτελεί έναν από τους 3 πυλώνες του προγράμματος EMPOWERED, που μέχρι σήμερα έχει στηρίξει συνολικά περισσότερα από 35.000 άτομα (νέους, γυναίκες και επαγγελματίες του κλάδου HoReCa), μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδεύσεις, workshops, mentoring sessions και ευκαιρίες δικτύωσης με δεκάδες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα υλοποιείται με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr και υποστηρίζεται έμπρακτα από περισσότερες από 35 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και στελέχη από τον χώρο του F&B, του τουρισμού και της εκπαίδευσης.