Employer Q&A

Πώς να αναρτήσετε μια αγγελία στο kariera.gr

Το να δημιουργήσετε μια αγγελία στο kariera.gr είναι μια πολύ εύκολη υπόθεση. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια tricks που θα κάνουν την αγγελία σας να εμφανίζεται όχι μόνο σε περισσότερους υποψηφίους αλλά και στους πιο κατάλληλους για τη θέση.

Aκολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

 1. Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας πληκτρολογώντας το e-mail και το password σας.
 2. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε ΑΓΓΕΛΙΕΣ από το μέσο της οθόνης.
 3. Στη συνέχεια επιλέξτε το προϊόν/αγγελία που έχετε αγοράσει.

4. Μόλις το επιλέξετε, πατήστε πάνω στη Δημιουργία νέας αγγελίας. Αν δεν έχετε δημιουργήσει κάποιο πρότυπο αγγελίας, απλά προσπεράστε την Επιλογή Προτύπου.

5. Αμέσως μετά θα πρέπει να εισάγετε τον τίτλο της αγγελίας σας.

Kariera tips: Ο τίτλος πρέπει να είναι απλός και χωρίς συντομογραφίες, καθώς σπάνια γίνεται αναζήτηση με συντομογραφίες.

6. Επιλέξτε τις κατηγορίες που θέλετε να καταχωρίσετε την αγγελία σας. Υποχρεωτική είναι τουλάχιστον μια κατηγορία, ωστόσο έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε και επιπλέον δυο.

Kariera tips: Σας συνιστούμε να χρησιμοποιείτε και τις 3 κατηγορίες σε κάθε ανάρτηση σας, καθώς έτσι η αγγελία σας θα έχει περισσότερες εμφανίσεις.
 1. Επιλέξτε το Εταιρικό σας Προφίλ. Αν δεν έχετε δημιουργήσει ακόμα, απλώς σημειώστε την Επωνυμία της εταιρείας σας στο αντίστοιχο πεδίο. Σε περίπτωση που θέλετε να αναρτηθεί ανώνυμα η αγγελία σας απλά παραλείψτε το συγκεκριμένο πεδίο.
 2. Το επόμενο βήμα είναι να επιλέξετε προαιρετικά ένα Εικαστικό (Branding type) που έχετε δημιουργήσει σε συνεργασία πάντα με τον Υπεύθυνο Διαχείρισης του λογαριασμού σας.  9. Μπορείτε να εφαρμόσετε το λογότυπό σας, είτε χρησιμοποιώντας ένα νέο, από την επιλογή Use new, είτε ένα από μια προηγούμενη ανάρτησή σας από την επιλογή Use Existing. Το λογότυπό σας πρέπει να έχει διαστάσεις 135×60 pixels. Αν χρησιμοποιείτε Εταιρικό Προφίλ, το λογότυπό σας θα συνδεθεί αυτομάτως με την αγγελία.10. Για να αναρτήσετε μια θέση εργασίας, απαιτείται μια τοποθεσία. Η τοποθεσία θα πρέπει να αφορά γεωγραφική θέση και δεν μπορεί να είναι ολόκληρη φράση. Για να κάνετε πιο συγκεκριμένη την περιοχή εργασίας, χρησιμοποιείστε το πεδίο: Πόλη Μετακίνησης, π.χ. Παλαιό Φάληρο.

Kariera tips: Καλό είναι να μην δημοσιεύετε κείμενο που να αναφέρει δύο περιοχές. Αν αναζητάτε υποψηφίους από την Αθήνα αλλά και από τη Θεσσαλονίκη, αναρτήστε 2 διαφορετικές αγγελίες, ώστε να έχετε τα καλύτερα επιθυμητά αποτελέσματα.
 1. Προχωρώντας θα πρέπει να εισάγετε το κείμενο της αγγελίας σας. Μπορείτε να επισυνάψετε αρχείο από τον υπολογιστή σας, να κάνετε αντιγραφή και επικόλληση ή να πληκτρολογήσετε το επιθυμητό κείμενο. Σας συνιστούμε να εισάγετε ολόκληρο το κείμενο στο πεδίο Περιγραφή Θέσης Εργασίας, αφήνοντας το πεδίο Απαιτήσεις Θέσης κενό (χρησιμοποιώντας μόνο το πλήκτρο space). Επίσης, όταν ολοκληρώσετε την διαδικασία, καλό είναι να ελέγξετε τα κενά που δημιουργούνται.

Kariera tips: Πάντα το κείμενο που περιγράφει την θέση εργασίας, πρέπει να είναι κατανοητό και ξεκάθαρο προς τους υποψηφίους. Αναφέρατε τα καθήκοντα της θέσης, τα προσόντα του υποψηφίου καθώς και το τι προσφέρετε ως εταιρεία ώστε να γίνει πιο ελκυστική η αγγελία σας.
  1. Αν λαμβάνετε πολλά βιογραφικά, μπορείτε να δημιουργήσετε ένα ερωτηματολόγιο στο οποίο θα μπορεί να απαντήσει ο υποψήφιος πριν ολοκληρώσει την αίτησή του. Προχωρώντας, μπορείτε να προσθέσετε κάποιες παραπάνω πληροφορίες για την θέση εργασίας –κάτι που συνιστούμε, όπως για παράδειγμα την Σχέση απασχόλησης (πλήρης, μερική κλπ), την απαιτούμενη Εκπαίδευση κ.ά. Όλα τα πεδία είναι υποχρεωτικά.  2. Έχετε την δυνατότητα να προσθέσετε κάποια στοιχεία επικοινωνίας. Ωστόσο, αν θέλετε να είναι ανώνυμη η αγγελία καλό θα είναι να διαγράψετε τα στοιχεία του λογαριασμού σας που εμφανίζονται αυτόματα.  3. Σε αυτό το σημείο, μπορείτε να επιλέξετε αν θα λαμβάνετε τα βιογραφικά μέσω email. Με την επιλογή αυτή τα βιογραφικά θα αποθηκεύονται και στον λογαριασμό σας.  4. Αντί για email μπορείτε να τικάρετε την επιλογή “Επιτρέπεται στους υποψήφιους να στέλνουν το βιογραφικό τους μέσω του εταιρικού μου Web Site” και να προσθέσετε κάποιο link στο αντίστοιχο πεδίο, ώστε οι υποψήφιοι να δρομολογούνται στο site σας για να ολοκληρώσουν την αίτησή τους μέσα από μια δική σας σχετική φόρμα.


   Kariera tips: Οι υποψήφιοι καλό είναι να μεταφέρονται όσο το δυνατόν πιο κοντά στην φόρμα της αίτησης, έτσι ώστε να μειώσετε το ποσοστό αποτυχίας.

   Extra tips:
   Με την συμπλήρωση ενός ημερολογιακού μήνα η αγγελία σας θα λήξει αυτόματα. Ωστόσο, αν θέλετε να ανανεωθεί αυτόματα, επιλέξτε στο αντίστοιχο πεδίο για πόσους μήνες επιθυμείτε να ανανεώνεται.

   Μια ακόμα λειτουργία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είναι η αποστολή αυτόματων απαντητικών επιστολών, που θα λαμβάνει κάθε υποψήφιος ολοκληρώνοντας την αίτησή του.

   Τέλος, χρησιμοποιήστε τον κωδικό θέσης εργασίας, ώστε να μπορείτε να διαχωρίσετε τις αγγελίες που έχετε δημοσιεύσει, αν έχετε αναρτήσει περισσότερες από μια.

   1. Σε αυτό το σημείο αν είστε ικανοποιημένοι με την αγγελία σας, επιλέξτε Συνέχεια.

   Αν θέλετε να καταχωρίσετε τώρα την αγγελία σας, πατήστε Δημοσίευση τώρα. Αν όμως θέλετε να γίνει η ανάρτηση κάποια άλλη χρονική στιγμή επιλέξτε Δημοσίευση αργότερα και δίπλα δηλώστε την επιθυμητή ημερομηνία Δημοσίευσης.

   Επίσης, αν επιθυμείτε να μείνει ενεργή για μικρότερο διάστημα από αυτό των 30 ημερών, συμπληρώστε την ημερομηνία αρχειοθέτησης στο αντίστοιχο πεδίο.

   Για να ολοκληρώσετε τη δημοσίευση, επιλέξτε Καταχώριση.

Σύνθετη Αναζήτηση Βιογραφικών

Για να διεξάγετε μία σύνθετη αναζήτηση βιογραφικών, ξεκινάτε συμπληρώνοντας τις λέξεις κλειδιά που επιθυμείτε να έχει το προφίλ του υποψηφίου. Αυτό θα μπορούσε να είναι μία βασική δεξιότητα ή ένας πλήρης τίτλος εργασίας.

Στη βάση βιογραφικών μας χρησιμοποιούμε συχνά Boolean search για την αναζήτηση των κατάλληλων υποψηφίων. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακολουθήστε το βίντεο σχετικά με το Boolean Search.

Μπορείτε να πληκτρολογήσετε την περιοχή στην οποία αναζητάτε τον υποψήφιο. Η κάθε αναζήτησή σας μπορεί να περιλαμβάνει μέχρι και τρεις περιοχές σε ακτίνα έως και 150 χιλιομέτρων ανά περιοχή. Εάν αφήσετε αυτο το πεδίο κενό, στα αποτελέσματα της αναζήτησης θα εμφανιστούν υποψήφιοι από όλη τη χώρα.

Οι δύο άλλες επιλογές είναι σχετικές με τη πιο πρόσφατη δραστηριότητα των βιογραφικών. Η τελευταία δραστηριότητα σχετίζεται με την πιο πρόσφατη σύνδεση του υποψηφίου στο kariera.gr. Η τελευταία τροποποίηση σχετίζεται με την πιο πρόσφατη επεξεργασία ή αποθήκευση βιογραφικού από τον υποψήφιο.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε πιο προηγμένες αναζητήσεις, επιλέξτε το: «Προβολή επιπρόσθετων επιλογών αναζήτησης»

Οι επιλογές προηγμένης αναζήτησης βασίζονται σε επιπρόσθετες πληροφορίες τις οποίες οι υποψήφιοι προσθέτουν στο προφίλ τους όταν αποθηκεύουν το βιογραφικό τους στο kariera.gr. Αυτές οι πληροφορίες είναι προαιρετικές, και μπορούν να επηρεάσουν τα αποτελέσματά σας.

Το πρώτο φίλτρο είναι η επωνυμία της εταιρίας. Εάν επιθυμείτε να δείτε εαν κάποιος υποψήφιος έχει εργαστεί σε κάποια συγκεκριμένη εταιρία, μπορείτε να τη σημειώσετε σε αυτό το πεδίο.

Μπορείτε, επίσης,  να αναζητήσετε τον τίτλο της θέσης που θα πρέπει να κατέχει ο υποψήφιος. Αυτή είναι μία χρήσιμη επιλογή εάν επιθυμείτε να αποκλείσετε υποψηφίους οι οποίοι έχουν αναφέρει τη λέξη κλειδί στο βιογραφικό τους χωρίς απαραίτητα να έχουν αντίστοιχη προϋπηρεσία σε αυτή τη θέση.

Οι υποψήφιοι μπορούν να προσθέσουν στο προφίλ τους τι μισθό επιθυμούν. Επιλέγοντας τον μισθό μπορείτε να αποκλείσετε υποψηφίους των οποιών οι απαιτήσεις δε ταιριάζουν με την αναζήτησή σας.

Ακόμη, το είδος της απασχόλησης είναι σχετικό με το τρέχον είδος απασχόλησης του υποψηφίου.

Σε περίπτωση που σας ενδιαφέρουν υποψήφιοι που έχουν σπουδάσει σε κάποιο συγκεκριμένο πανεπιστήμιο, μπορείτε να το γράψετε σε αυτό το πεδίο.

Μπορείτε, επίσης, να επιλέξετε το ελάχιστο και μέγιστο βαθμό πτυχίου στα αποτελέσματά σας.

Όταν ένας υποψήφιος αποθηκεύει το βιογραφικό του στη βάση του kariera.gr, το σύστημά μας, υπολογίζει τα χρόνια προϋπηρεσίας που διαθέτει συνολικά. Η προϋπηρεσία του υποψηφίου δεν περιορίζεται από την αναζήτησή σας που σημαίνει ότι θα φαίνονται τα συνολικά έτη προϋπηρεσίας του ανεξαρτήτου κλάδου.

Εάν η θέση εργασίας απαιτεί αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς λόγους, μπορείτε να αναζητήσετε υποψηφίους που είναι διατεθειμένοι να μην δουλεύουν σε σταθερή τοποθεσία.

Επίσης μπορείτε να επιλέξετε εάν επιθυμείτε οι υποψήφιοι να εργάζονται ήδη σε κάποια άλλη εταιρεία, εάν έχουν προϋπηρεσία σε Διοικητική θέση ή και τον αριθμό των ατόμων που έχουν στην ομάδα τους.

Εάν η θέση εργασίας που επιθυμείτε να καλύψετε, απαιτεί γνώση και δεύτερης ξένης γλώσσας, τότε μπορείτε να την επιλέξετε από το ακόλουθο μενού. Σε κάθε αναζήτηση μπορείτε να προσθέσετε έως και 3 επιθυμητές γλώσσες.

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε την εργασιακή κατάσταση στην οποία επιθυμείτε να βρίσκεται τώρα ο υποψήφιος.

Εφόσον είστε ικανοποιημένοι με τα φίλτρα που έχετε καταχωρήσει, μπορείτε να επιλέξετε Αναζήτηση.

Βάση Βιογραφικών & Boolean Search

Το Boolean Search είναι μία μέθοδος αναζήτησης με την οποία μπορείτε να κάνετε πιο συγκεκριμένα ή ευρύτερα τα αποτελέσματα αναζητήσης βιογραφικών. Σε αυτό το βίντεο θα σας δείξουμε διάφορες τεχνικές, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να είστε πιο αποτελεσματικοί στην αναζήτηση υποψηφίων.

Οι πιο διαδεδομένες Boolean Searches είναι με τις λέξεις AND, OR και NOT.

Η λέξη OR μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευρύνει την αναζήτησή σας. Εάν ψάχνετε για μία θέση η οποία μπορεί να περιγραφεί με δύο διαφορετικές λέξεις, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε OR αναμεσά τους για να τις συμπεριλάβετε αμφότερες.

Για παράδειγμα:

 1. Σερβιτόρος OR Σερβιτόρα
 2. Καθηγητής OR Λέκτορας

Εάν αναζητείτε έναν υποψήφιο με συγκεκριμένη επαγγελματική κατάρτιση και εμπειρία, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την λέξη AND για να κάνετε πιο συγκεκριμένη την αναζήτησή σας. Τα αποτελέσματα θα περιλαμβάνουν μόνο βιογραφικά που θα αναφέρουν τις λέξεις που έχετε προσθέσει.

Για παράδειγμα:

 1. Εξυπηρέτηση Πελατών AND Αγγλικά
 2. Developer AND C# AND Java

Προσθέτοντας τη λέξη NOT, έχετε τη δυνατότητα να αποκλείσετε βιογραφικά τα οποία δεν ταιριάζουν με τη θέση που θέλετε να καλύψετε αν και μπορεί να αναφέρονται στην ελ λόγω θέση.

Για παράδειγμα:

 1. Sales NOT Inhouse
 2. Πωλήσεις NOT Εξυπηρέτηση Πελατών

Ορισμένοι τίτλοι θέσεων εργασίας θα περιλαμβάνουν φυσικά περισσότερες από μία λέξεις. Όταν συμβαίνει αυτό, χρησιμοποιήστε εισαγωγικά ώστε η πλατφόρμα να αναγνωρίσει και τις δύο λέξεις μαζί.

Για παράδειγμα:

 1. “Διευθυντής Πωλήσεων”
 2. “Βοηθός Λογιστηρίου”

Εάν επιθυμείτε να κάνετε πάνω από μία αναζήτηση, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε παρενθέσεις.

Για παράδειγμα:

 1. (Sales OR “Sales Rep” OR “Account Manager”) AND (car OR Automotive)
 2. Manager AND (Hotel OR Restaurant OR Hospitality)

Ξέχασα τον κωδικό μου! Πως μπορώ να τον ανακτήσω;

Εάν ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης στο λογαριασμό σας επιλέξτε το Ξεχάσατε τον κωδικό πρόσβασης;

και στη σελίδα που εμφανίζεται εισάγετε τη διεύθυνση email του λογαριασμού σας στο πεδίο Διεύθυνση Email και επιλέξτε Υποβολή.


Σε περίπτωση που δε λάβετε σύντομα κάποιο email τότε:

 • Ελέγξτε τον φάκελο μη ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στον λογαριασμό email που έχετε.
 • Εάν και πάλι δεν μπορείτε να το δείτε, παρακαλώ επικοινωνήστε με το τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών στο 210 8115367

Πώς μπορώ να ανανεώσω μία αγγελία; (είτε auto-renewal είτε Νέα-Αντιγραφή)

Αν η αγγελία σας είναι ήδη ενεργή, τοτε βρείτε την επιθυμητή αγγελία από τις Ενεργές αγγελίες σας, επιλέξτε το κουτάκι που υπάρχει δίπλα της και ύστερα στο τέλος της σελίδας Επιλέξτε ενέργεια- Αυτόματη ανανέωση για 1 μήνα.

Αν η αγγελία σας έχει ήδη λήξει ή την έχετε αρχειοθετήσει ,επιλέξτε την από την αντίστοιχη σελίδα ,Ληγμένες ή Αρχειοθετημένες. Μόλις την βρείτε επιλέξτε τον τίτλο της αγγελίας σας και αμέσως μετά –Νεα –Αντιγραφή.

Εδώ σας δίνεται η δυνατότητα να επεξεργαστείτε την αγγελία και να την καταχωρήσετε εκ νεου.

Αν γνωρίζετε από πρίν ότι η αγγελία σας θα πρέπει να μείνει ενεργή για έναν ακόμα μήνα , μπορείτε να το επιλέξετε κατά την αρχική καταχώρηση της.

Έχω αναρτήσει 2 ή και παραπάνω αγγελίες και μου έρχονται στο email μου όλα τα βιογραφικά. Πώς μπορώ να τα ξεχωρίσω;

Για να αποφύγετε το μπέρδεμα από την ταυτόχρονη λήψη βιογραφικών από 2 ή και παραπάνω αγγελίες μπορείτε να χρησιμοποιήσετε έναν ξεχωριστό κωδικό στη φόρμα δημιουργίας κάθε αγγελίας.

Με αυτόν τον τρόπο κάθε email αίτησης που θα λαμβάνετε θα περιλαμβάνει στο subject τον αντίστοιχο κωδικό αγγελίας.

Προσπαθώ να αναρτήσω μία αγγελία και δε δέχεται την περιοχή.

Σε περίπτωση που πατήσετε Συνέχεια και εμφανιστεί το παραπάνω μήνυμα, επιβεβαιώστε πως έχετε πληκτρολογήσει την πόλη με πεζοκεφαλαία, όπως για παράδειγμα αν θέλετε η αγγελία σας να εμφανίζεται στην Αττική, πληκτρολογήστε Αθήνα (πρώτο γράμμα κεφαλαίο, τα υπόλοιπα μικρά με τόνο).

Τον ταχυδρομικό κώδικα δεν είναι απαραίτητο να τον προσθέσετε.

Πώς να δημιουργήσετε ένα ερωτηματολόγιο για την αγγελία σας

To ερωτηματολόγιο θα σας βοηθήσει να κάνετε ένα πρώτο screening, μια πρώτη διαλογή δηλαδή στα βιογραφικά που λαμβάνετε. Είναι ένα πολύ χρήσιμο εργαλείο για να μπορέσετε να φιλτράρετε τους υποψήφιους που ταιριάζουν περισσότερο στις ανάγκες της εταιρείας σας. Οι ερωτήσεις θα πρέπει να είναι σχετικές με τα προσόντα που επιθυμείτε να έχει ο κατάλληλος υποψήφιος.

Έχετε την επιλογή να συνδέσετε το ερωτηματολόγιό σας από την αρχή της ανάρτησης της αγγελίας σας ή και κατά την διάρκεια .

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε ένα δικό σας ερωτηματολόγιο:

 1. Μπείτε στον λογαριασμό σας πληκτρολογώντας το e-mail και το password σας.
 2. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε Αγγελίες & Αιτήσεις από το πάνω-αριστερά τμήμα της οθόνης.
 3. Από την λίστα αριστερά, πατήστε στην επιλογή Ερωτηματολόγια.

4. Στη σελίδα Τα Ερωτηματολόγιά μου, επιλέξτε Προσθήκη Ερωτηματολογίου.
5. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για το ερωτηματολόγιό σας. Ιδανικά βάλτε ένα όνομα που θα σας θυμίζει τη θέση εργασίας για την οποία πρόκειται. Π.χ. Ερωτηματολόγιο για marketing assistant. Βάλτε επίσης ένα εισαγωγικό κείμενο όπως «Παρακαλώ απαντήστε στις παρακάτω ερωτήσεις» αν οι ερωτήσεις σας θα είναι γραμμένες στα ελληνικά ή “Please answer the following questions carefully” αν οι ερωτήσεις σας θα είναι στα αγγλικά. Πατήστε Αποθήκευση.

6. Αφού έχετε δημιουργήσει το ερωτηματολόγιό σας, επιλέξτε Προσθήκη Ερώτησης.

 1. Θα σας δοθεί η δυνατότητα να διαλέξετε ανάμεσα στους εξής τύπους ερωτήσεων:
  • Ελεύθερο Κείμενο
  • Με ανοιχτή απάντηση (αριθμό)
  • Με ανοιχτή απάντηση (ημερομηνία)
  • Πολλαπλής επιλογής
  • Πολλαπλής επιλογής με βαθμολογία

Ο πιο δημοφιλής και βοηθητικός τύπος ερώτησης είναι Πολλαπλής επιλογής με βαθμολογία. Με τις ερωτήσεις Πολλαπλής επιλογής με βαθμολογία, μπορείτε να λαμβάνετε τα βιογραφικά που έχουν πετύχει ένα minimum ποσοστό επί τις %. Αυτά με την υψηλότερη βαθμολογία θα αντιστοιχούν σε υποψηφίους που πληρούν περισσότερο τις προδιαγραφές της θέσης.

Για να δημιουργήσετε ερωτήσεις με πιθανές απαντήσεις που θα κρύβουν βαθμολογία 0%, 25%, 50%,75% και 100%, ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα:

 1. Επιλέγετε τον τύπο ερώτησης Πολλαπλής επιλογής με βαθμολογία.
 2. Πληκτρολογείτε την ερώτηση, πχ. «Έχετε προϋπηρεσία σε αντίστοιχη θέση;»
 3. Προσδιορίζετε τη σειρά που θέλετε να έχει η ερώτηση σας στο ερωτηματολόγιο και τικάρετε (αν θέλετε) το πεδίο Αυτή η ερώτηση να είναι υποχρεωτική.
 4. Πληκτρολογείτε τις απαντήσεις που επιθυμείτε. Στις απαντήσεις μπορείτε να έχετε Ναι/Όχι, φράσεις μικρού μήκους και αριθμούς. Μπορείτε να έχετε πάνω από 2 πιθανές απαντήσεις, επιλέγοντας το Κάντε κλικ εδώ για να προσθέσετε άλλη μια απάντηση.
 5. Στο πεδίο Αξιολόγηση δίπλα σε κάθε απάντηση, βάλτε την κουκίδα στην επιθυμητή θέση ανάλογα με το τι βαθμολογία θέλετε να δίνει η συγκεκριμένη απάντηση στον υποψήφιο. Από αριστερά προς τα δεξιά έχει λιγότερη προς περισσότερη βαθμολογία και παίρνει τα προαναφέρθεντα ποσοστά 0%, 25%, 50%, 75%, 100%.
 6. Πατήστε Αποθήκευση και Συνέχεια.
 7. Ακολουθήστε τα ίδια βήματα και για τις επόμενες ερωτήσεις σας.
 8. Αφού ολοκληρώσετε το ερωτηματολόγιό σας, επιλέξτε  Μετακίνηση σε Ανενεργό.
 9. Δημιουργώντας την αγγελία σας, επιλέξτε το ερωτηματολόγιο σας να συνδεθεί  στο dropdownmenuΕπιλέξτε ένα ερωτηματολόγιο.
 10. Σε περίπτωση που η αγγελία σας είναι ήδη ενεργή, δημιουργήστε το ερωτηματολόγιό σας και επιλέξτε Επισύναψη/Αφαίρεση Θέσεων Εργασίας ->Αγγελίες χωρίς σύνδεση, και επιλέξτε την αγγελία με την οποία θέλετε να συνδεθεί το ερωτηματολόγιό σας. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να αποσυνδέσετε ερωτηματολόγιο από την αγγελία σας.
 11.  

Για οποιαδήποτε απορία ή βοήθεια μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλέφωνο 2108115367 ή στο customercare@kariera.gr .

Πώς να δημιουργήσετε μια αυτόματη απαντητική επιστολή

Μέσα από τον λογαριασμό σας έχετε την δυνατότητα να δημιουργήσετε απαντητικές επιστολές, που θα αποστέλλονται αυτόματα κάθε φορά που ένας υποψήφιος θα κάνει αίτηση για την θέση εργασίας που έχετε δημοσιεύσει.

Ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα για να δημιουργήσετε τη δική σας απαντητική επιστολή:

 1. Μπείτε στον λογαριασμό σας πληκτρολογώντας το e-mail και το password σας.
 2. Μόλις συνδεθείτε, επιλέξτε Εργαλεία Λογαριασμού από το πάνω τμήμα της οθόνης.
 3. Από την λίστα αριστερά, πατήστε στην επιλογή Επιστολές.
 4. Στη σελίδα Οι επιστολές μου, επιλέξτε Προσθήκη νέας επιστολής.
 5. Πληκτρολογήστε ένα όνομα για την επιστολή σας, όπως για παράδειγμα τον τίτλο της θέσης που θα συνοδεύει ή αν χρησιμοποιήσετε μια επιστολή για όλες τις αγγελίες σας, απλά ονομάστε την Απαντητική Επιστολή.
 6. Επιλέξτε αν θα είναι μόνο κείμενο ή αν θα θέλατε να συνοδεύεται από το λογότυπο σας ή κάποιο image σχετικό με την εταιρεία σας και απλά μεταφέρετε το bullet στην αντίστοιχο προσχέδιο (preview) επιστολής.
 7. Εισάγετε το κείμενο που επιθυμείτε. Αυτό μπορεί να είναι σχετικό με την διαδικασία επιλογής του υποψηφίου, το χρονικό διάστημα που θα διαρκέσει η διαδικασία ή απλά μια ευχαριστήρια επιστολή για την υποβολή της αίτησης.
 8. Μπορείτε να κάνετε ένα Preview As Auto Response ώστε να ελέγξετε τι έχετε δημιουργήσει, και μετά πατήστε Save. 

Πώς να συνδέσετε την Αυτόματη απαντητική επιστολή με μια αγγελία

Αφού έχετε ολοκληρώσει την Επιστολή σας και έχετε ήδη ενεργοποιήσει την αγγελία σας, επιλέξτε τον αριθμό δίπλα στην επιστολή που δημιουργήσατε, ώστε να την συνδέσετε με την αγγελία σας.

Επιλέξτε Αγγελίες που δεν έχουν συνδεθεί, βρείτε την αγγελία που θέλετε να συνδέσετε, επιλέξτε την και πατήστε Σύνδεση αγγελιών με την επιστολή.

Αν είστε στην διαδικασία ανάρτησης της αγγελίας σας και έχετε ήδη δημιουργήσει την επιστολή σας, απλά επιλέξτε την στο πεδίο Επιλέξτε μια Επιστολή από το drop down menu και θα ενεργοποιηθεί μαζί με την ανάρτηση της αγγελίαςσας.

Δε μπορώ να επισυνάψω το λογότυπο μου.

Σε περίπτωση που εντός της φόρμας δημιουργίας της αγγελίας δεν υπάρχει το παρακάτω εργαλείο για προσθήκη λογοτύπου, τότε ο λογαριασμός σας δε διαθέτει υπόλοιπο προϊόντος λογοτύπου και πρέπει να επικοινωνήσετε με το customer care, 210 8115367 ή customercare@kariera.gr, ώστε να προχωρήσουμε στη δωρεάν προσθήκη του προϊόντος.