To HoReCa Empowered
ταξιδεύει στην Κρήτη για σένα!

3 ημέρες γεμάτες δωρεάν εκπαιδεύσεις, workshops και ομιλίες

  • 00Days
  • 00Hours
  • 00Minutes
  • 00Seconds

Ετοιμάσου για μια δυνατή τουριστική σεζόν, με την υποστήριξη του HoReCa Empowered,
το Νο1 πρόγραμμα δωρεάν εκπαιδεύσεων, από την Coca-Cola Τρία Έψιλον.

Δήλωσε συμμετοχή εάν:

  • Είσαι entry level υπάλληλος σε ξενοδοχεία, καφέ και εστίαση και επιθυμείς να εκπαιδευτείς και να εξελιχθείς.
  • Είσαι mid-level στέλεχος στον κλάδο και θέλεις να ενισχύσεις τις δεξιότητές σου.
  • Είσαι επιχειρηματίας και επιθυμείς:
    - να εκπαιδεύσεις το προσωπικό σου,
    - να αναβαθμίσεις την επιχείρησή σου,
    - να προετοιμαστείς για μια δυναμική καλοκαιρινή σεζόν.

Τι σου προσφέρει το HoReCa Empowered

  • Δωρεάν εκπαιδεύσεις για δεξιότητες που απαιτεί ο κλάδος.
  • Ομιλίες και workshops από αναγνωρισμένα στελέχη και εισηγητές της αγοράς.
  • Δυνατότητα να εκπαιδεύσεις δωρεάν το προσωπικό της επιχείρησής σου.
  • Βεβαίωση Παρακολούθησης για να μοιραστείς στα social media σου

Ενδεικτικές θεματικές εκπαίδευσης:

  • Coffee & Bartending Trainings
  • HR Operations
  • Customer Service & Guest Loyalty
  • Leadership & Goal Setting
  • Menu Engineering & Cost Control
  • Food Hygiene & Safety
  • Sustainability

150 άτομα/ημέρα θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν
το πρόγραμμα στην Κρήτη δια ζώσης.

Δες αναλυτικά την ατζέντα, επιλέγοντας την ημέρα που σε ενδιαφέρει

Training & Workshops για bartenders & baristi
Food & Beverage Trainings για F&Β executives, business owners & team leaders

Day 1

Opening & Workshops (bartenders & baristi)

Εισαγωγή στο event και στις θεματικές της ημέρας

Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customer Partnerships Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Workshop από τους Coffee Experts της Coca-Cola Τρία Έψιλον 

 Σάββας Πετρούτσος & Στάθης Κορέμτας – Coffee Experts, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Workshops από τους Premium Spirits Ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον 

Μαίρη Ταλαιπώρου – Head Brand Ambassador Schweppes 

Βασίλης Κοτζαμπασόπουλος & Κυριάκος Κουτρουμπής- Campari Academy Ambassadors

Workshops από τους Premium Spirits Ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον 

Θοδωρής Αναγνώστου – Edrington Portfolio Ambassador 

Άλεξ Δοντάς – Brown Forman Portfolio Ambassador 

Inspirational Talk από τον top bartender της Κρήτης αναφορικά με τον κλάδο, τις ευκαιρίες καριέρας & ανάπτυξης που προσφέρει και τα latest trends

Γιώργος Δενδράκης Corporate Bar Manager Hersonissos Group Hotels και top bartender της Κρήτης

Day 2

Client Focused Trainings & Leadership Day (mid level executives | F&B owners | team leaders)

Εισαγωγή στο event και στις θεματικές της ημέρας

Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customer Partnerships Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

  • Πως διασφαλίζεται η σωστή οργάνωση διατμηματικά;
  • Πως μεταφέρεται σωστά η πληροφορία απο τα ανώτερα στελέχη στην πρώτη γραμμή εργασίας;
  • Ποιό είναι το σωστό business operation και ποιές οι δεξιότητες των εργαζομένων ανά τμήμα;

Ανέστης Αναστασίου, Performance Improvement Specialist

Από το bar στην παραλία μέχρι το εστιατόριο 5αστερου ξενοδοχείου και από τον groom μέχρι τον Front Office Manager, θα διδαχθούν οι κατάλληλες τεχνικές επικοινωνίας και συμπεριφοράς ώστε να επιτυγχάνεται σε όλα τα επίπεδα η αριστεία στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Πώς διαχειριζόμαστε έναν απαιτητικό πελάτη, πώς κάνουμε διαχείριση παραπόνων και με ποιό τρόπο αντιλαμβανόμαστε και επεξεργαζόμαστε τις ανάγκες του πελάτη. 

Ανέστης Αναστασίου, Performance Improvement Specialist

Η ομάδα της Coca-Cola Hellas μιλά για το πώς μπορεί μια επιχείρηση να μειώσει τα απορρίμματά της, να υιοθετήσει μία φιλοσοφία κυκλικής οικονομίας και να γίνει πιο βιώσιμη μέσα από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα Zero Waste HoReCa Hub.

Φίλιππος Κυρκίτσος
Εύα Χιώτη

Πως μπορώ με μεθόδους upselling & cross selling αλλά και αξιοποιώντας τις πλατφόρμες των Social Media να πουλήσω περισσότερο τα προϊόντα μου, να τα συνδυάσω μεταξύ τους ή να συνδυάσω προϊόντα με διαφορετικές υπηρεσίες; Μέθοδοι και δεξιότητες και μυστικά για επιτυχημένες συνδυαστικές πωλήσεις.

Δημήτρης Διαμαντής, Leadership instructor

  • Ποιές είναι οι δεξιότητες που θα ορίσουν έναν καλό ηγέτη στη γενική εικόνα της επιχείρησης αλλά και στις εκάστοτε ομάδες (team leaders). 
  • Πως μεταφέρουμε σωστά την ιδέα και το όραμα της επιχείρησης και πως διατηρούμε θερμό το ενδιαφέρον των εργαζόμενων για εξέλιξη στον κλάδο του Hospitality & F&B;

    Δημήτρης Διαμαντής, Leadership instructor

Day 3

Food & Beverage Day (F&Β executives | F&B owners | team leaders)

Εισαγωγή στο event και στις θεματικές της ημέρας

Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customer Partnerships Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον

Η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εντυπωσιασμού στις ξενοδοχειακές επιχειρήσης και την εστίαση. Ανακαλύπτουμε πώς οι γαστρονομικές δημιουργίες μπορούν να διανανθιστούν με την αξιοποίηση τοπικών προϊόντων και πώς καθημερινά τοπικά προϊόντα (πχ ρακή, σταμναγκάθι, απάκι, κλπ) μπορούν να γίνουν λόγοι για να επιστρέψουμε σε ένα εστιατόριο ή να αποτελούν μέρος των ξεχωριστών γευστικών μας αναμνήσεων.

Βασίλης Λεωνίδου, executive olive oil chef

Πως θα φτιάξεις ένα ελκυστικό menu; Ποιές παραμέτρους θα πρέπει να συνυπολογίσεις στη διάταξη και στην παρουσιάσή του; Ποιά είναι η σημασία του ελέγχου κόστους στο σχεδιασμό του menu; Πώς κάνεις έλεγχο κόστους και παρακολουθείς τα profits & τα losses της επιχείρησής σου;

Μαρία Σουγαράκη & Βέρα Σαμαρτζή, Workathlon

O Γιώργος Μπάγκος, Founder της Three Cents μοιράζεται την ιστορία του και τις εμπειρίες του

Γιώργος Μπάγκος, Founder, Three Cents

Παρουσίαση της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον με αντικείμενο τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των τουριστών, αλλά και των Ελλήνων που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.

Γιάννης Βίδρας, Senior Commercial Capability Manager, Coca-Cola HBC

Πανελ συζήτησης σχετικά με την ανάπτυξη του Τουρισμού, την εξέλιξη του κλάδου HoReCa, τις δεξιότητες που απαιτούνται κλπ.

Συμμετέχοντες:
Μαρία Αναργύρου-Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια Coca-Cola 3E,
Μαργαρίτα Σιγανού, Διευθύντρια Siganos SA Wine & Spirits,
Νίκος Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου, 
Μαντώ Πατσαούρα, Γενική Διευθύντρια Kariera.gr,
Κατερίνα Σαντίκου, Founder & Managing Director Workathlon,

Συντονισμός: Μαριάννα Σκυλακάκη, CEO αθηΝΕΑ 

Μαθαίνοντας τα πρωτόκολλα και τηρώντας τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους των επιχειρήσεών μας αλλά και στην ατομική συνθήκη του εκάστοτε εργαζόμενου. HAACP & ISO

Μαρία Σουγαράκη, Workathlon

Ομιλητές

Thodoris Anagnostou Ambassador Edrington in Greece
Φίλος των αποσταγμάτων και ιδιαίτερα του Whisky, μετά από παρουσία 20 και πλέον χρόνων στην εστίαση και σε μπαρ όπως το A for Athens και το CV Distiller, ο Θοδωρής Αναγνώστου εργάζεται πλέον ως εισηγητής στην Bar Academy από το 2018 και ως ambassador για το portfolio της Edrington στην Ελλάδα (πλην του Macallan).
Αnestis Anastasiou Performance Improvement Specialist
Ο Ανέστης Θ. Αναστασίου διδάσκει και είναι υπεύθυνος προγραμμάτων Διοίκησης Τουρισμού και Φιλοξενίας στο Αμερικάνικο Κολλέγιο Θεσσαλονίκης. Aπό το 2001 διοικεί την εταιρεία AA+Partners. Η διδακτική και εισηγητική του εμπειρία εξειδικεύεται σε: διοίκηση ανθρώπινου δυναμικού, εξυπηρέτηση πελατών και πωλήσεων, βελτίωση απόδοσης ανθρώπων και οργανισμών, εκπαίδευση εκπαιδευτών. Είναι Μηχανολόγος Μηχανικός (University College London) με μεταπτυχιακά στη Διαχείριση Ενεργειακών Συστημάτων (City University), στο Διεθνές Μάνατζμεντ (Kings College London; London School of Economics), στις Πολιτικές Επιστήμες (Πανεπιστήμιο Μακεδονίας), και κατέχει το Proficiency in Hospitality Management (Ecole Hotelier Lausanne).
George Bagos Co- Owner & Managing Director @ Three Cents Artisanal Beverages
George Bagos | Co- Owner & Managing Director @ Three Cents Artisanal Beverages
George Dendrakis Corporate Bar manager Hersonissos Group Hotels
Ξεκίνησα το bartending ως hobby πριν 12 χρόνια. Aναζητώντας την επαγγελματική εκδοχή του, σπούδασα στο «Shaker Bar School» (Λονδίνο). Συνέχισα να παρακολουθώ σεμινάρια σε όλο τον κόσμο και πήρα μέρος σε περισσότερους από 20 διαγωνισμούς cocktail, ενώ το 2019 κέρδισα τη 2η θέση στο World class και την 1η στο Diplomatico World Tournament. Ίδρυσα την εταιρεία The Art Of Cocktail στο Ηράκλειο Κρήτης, με κύριες δραστηριότητες την εκπαίδευση προσωπικού και τη δημιουργία cocktail menus και το cocktail catering. Τα τελευταία χρόνια εργάζομαι ως corporate bar manager στο Hersonissos Group of Hotels.
Dimitris Diamantis Leadership Instructor
Ο Δημήτρης Διαμαντής έχει 20+ χρόνια εμπειρίας είναι εκπαιδευτής, επιχειρηματίας, σύμβουλος. Με επιθυμία να έχει ένα θετικό αντίκτυπο στις ζωές ανθρώπων και οργανισμών, αυτήν την περίοδο το καταφέρνει μέσω της “Sentient”, μιας εταιρείας που δραστηριοποιείται σε εταιρικές εκπαιδεύσεις, στην ανάπτυξη ηγεσίας, και στη διαχείριση της καριέρας και συνεργάζεται με την AA+Partners. Επιπλέον, έχει υπάρξει ιδρυτής και μέντορας startups και πρωτοβουλιών, συμπεριλαμβανομένης της ίδρυσης του Global Shapers Thessaloniki Hub του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ.
Alexandros Dontas Jack Daniel's Brand Ambassador Greece
Ο Αλέξανδρος Δοντάς είναι ενεργός στην αθηναϊκή cocktail σκηνή και την ελληνική βιομηχανία των bar πάνω από μια δεκαετία. Έχει λάβει μέρος σε πολλά εκπαιδευτικά σεμινάρια ταξιδεύοντας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, έχει αναμετρηθεί με τους καλύτερους και έχει εργαστεί ως bartender και bar manager σε σημαντικά bar projects. Πρόσφατα άνοιξε το δικό του bar, το «Feelin’Good Athens». Επί του παρόντος, έχει αναλάβει ρόλο Brown-Forman Portfolio Ambassador Jack Daniel’s, με εξειδίκευση στα labels Woodford Reserve, Herradura, el Jimador και Fords gin.
Eva Hioti Public Affairs & Sustainability Manager Ελλάδα, Κύπρος & Μάλτα, The Coca-Cola Company
Είναι Public Affairs & Sustainability Manager της The Coca-Cola Company για Ελλάδα, Κύπρο και Μάλτα. Έχει υψηλή τεχνογνωσία στη βιώσιμη ανάπτυξη και σημαντική επαγγελματική εμπειρία στην επικοινωνίας και την εταιρικής κοινωνική ευθύνη. Για περισσότερα από 18 χρόνια έχει εργαστεί σε πολυεθνικές εταιρείες και ελληνικούς οργανισμούς διαφόρων κλάδων (Mars Hellas, Gucci, Ολυμπιακός Σ.Φ.Π., Υπουργείο Τουρισμού, Όμιλος Frigoglass), όπου έχει ηγηθεί της διαμόρφωσης στρατηγικής βιώσιμης ανάπτυξης και μεγάλων κοινωνικών, περιβαλλοντικών και φιλανθρωπικών προγραμμάτων, καθώς και της διαχείρισης εταιρικής φήμης, επικοινωνίας και εταιρικών υποθέσεων.
Philippos Kirkitsos Δρ. Περιβαλλοντολόγος Πρόεδρος της Οικολογικής Εταιρείας Ανακύκλωσης
Δρ. Περιβαλλοντολόγος με μεγάλη εμπειρία ως ερευνητής, επιστημονικός υπεύθυνος/εκπαιδευτής σε ερευνητικά, μελετητικά και εκπαιδευτικά προγράμματα, με έμφαση στην Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων και την Κυκλική Οικονομία. Είναι ιδρυτικό μέλος και Πρόεδρος του Περιβαλλοντικού Οργανισμού «Οικολογική Εταιρεία Ανακύκλωση (ΟΕΑ)», δηλ. του φορέα υλοποίησης της πλατφόρμας «Zero Waste Future», που υποστηρίζεται από το «The Coca-Cola Foundation» (TCCF) και τη «The Coca-Cola Company».
Stathis Koremtas Coffee Expert @ Costa Coffee
Ξεκίνησα να εργάζομαι στην εστίαση το 2003 παράλληλα με τις σπουδές μου (Τμήμα Έργων Υποδομής, ΑΣΠΑΙΤΕ). Με την αποφοίτησή μου αποφάσισα να ασχοληθώ με τον χώρο του καφέ, επομένως έπρεπε να το κάνω όσο καλύτερα μπορώ. Συμμετείχα σε διαγωνισμούς καφέ, και συγκεκριμένα καφέ φίλτρου, όπου 4 φορές αναδείχθηκα πρωταθλητής Ελλάδας και 2 φορές κατέκτησα την 3η θέση σε παγκόσμια πρωταθλήματα. Έχω επισκεφτεί φάρμες με καφέ στη Βραζιλία και την Αιθιοπία, καθώς και διεθνείς εκθέσεις σε όλο τον κόσμο. Τέλος, είμαι κάτοχος του Coffee Diploma που αποτελεί ανώτερη πιστοποίηση για τους επαγγελματίες του χώρου.
Vasilis Kotzabasopoulos Brand Ambassador Gruppo Campari Northern Greece
Vasilis Kotzampasopoulos has been in the hospitality industry for the last 14 years. Having graduated as an electronic engineer from the International University of Greece, his love for bartending and hospitality led him to following his beloved profession. Started his career in beach bars during the summer and later he worked in important bars in Thessaloniki. He is currently the Campari Academy Ambassador for North Greece for the last 3 years and works also as a bartender in Casablanca Social Club.
Kyriakos Koutroumpis Campari Academy Ambassador for South Greece
Kyriakos Koutroumpis Studied Graphic design and Animation in England but his love for the Hospitality industry has made him a part of it for the last 16 years. He started out as a bar back and server then jumped behind the bar as a bartender. After some years behind the bars, he became Bar Manager and then he assumed the role of General Manager. During the last three years he has been working as a Campari Academy Ambassador for South Greece. A role that as Kyriakos says its brings together his love for the world of Bitters, Aperitivo, Amaro and Bartending with the love of communication, teamwork and traveling.
Vasilis Leonidou Εxecutive olive oil Chef
Ολοκλήρωσε τις γαστρονομικές του σπουδές στην Αθήνα, όπου γεννήθηκε, και άρχισε να δραστηριοποιείται ως επαγγελματίας σεφ σε μεγάλα εστιατόρια της πρωτεύουσας και της επαρχίας. Στην κουζίνα του το κυρίαρχο υλικό είναι το έξτρα παρθένο ελαιόλαδο. Με σεμινάρια και σπουδές στον τομέα του ελαιόλαδου, θεωρείται ένας από τους κορυφαίους Έλληνες, πιστοποιημένους γευσιγνώστες ελαιόλαδου. Το 2017 βραβεύτηκε ως «Best Olive Chef» στον διεθνή οργανισμό «Flos Olei Guide». Από το 2013 βρίσκεται στο Ρέθυμνο. Δούλεψε 7 χρόνια στο ξενοδοχείο «Kapsaliana Village Hotel» αναδεικνύοντας την τοπική γαστρονομία. Τον τελευταίο χρόνο είναι «Executive Chef» στην «Αυλή» και στο «Rakibaraki». Στην κουζίνα του υπάρχει μεγάλη συλλογή κορυφαίων παρθένων ελαιόλαδων.
Savvas Petroutsos Coffee Capabilities expert at Coca-Cola Hellenic Bottling Company
Η συναναστροφή μου με τον καφέ ξεκίνησε το 2005 όπου και εργάστηκα για πρώτη φορά ως barista. Ο καφές με βοήθησε να εξελιχθώ προσωπικά και επαγγελματικά. Η διαδρομή μου μέσα από διαφορετικές εταιρείες καφέ, παρουσίες σε διεθνείς εκθέσεις, διακρίσεις σε διαγωνισμούς, γευσιγνωσίες και πιστοποιημένα σεμινάρια με έκαναν να καταλάβω ότι η γνώση σε αυτό το αντικείμενο δεν σταματάει ποτέ και πάντα υπάρχει κάτι καινούργιο για να μάθεις. Το σημαντικότερο όμως μέσα από την πολυετή εμπειρία είναι η ανθρώπινη επαφή. Πόση χαρά και αφορμές για συζήτηση μπορεί να δώσει ένα φλυτζάνι καφέ. Αυτό με μάγεψε, το πώς ενώνει τους ανθρώπους.
Vera Samartzi Talent Acquisition Executive
Είμαι η Βέρα και είμαι από την Αθήνα. ‘Εχω σπουδάσει Τουριστικές Επιχειρήσεις, κατέχω τίτλο MSc στο Tourism Management από το Alba Graduate Business School, και έχω πιστοποίηση ως Sommelier από το WSPC. Μιλάω Αγγλικά, Γαλλικά, Ιταλικά και πρόσφατα ξεκίνησα μαθήματα Ρώσικων. Εργάζομαι στον τουρισμό από το 2003 στο τμήμα του Food and Beverage σε managerial positions, κυρίως σε international brands όπως Hilton, Four Seasons, Marriott, όπου και έχω βραβευτεί ως “Employee of the year”. Παράλληλα εργαζόμουν ως καθηγήτρια σε ΙΕΚ και κολέγια στο τμήμα Τουρισμού και Επισιτισμού. Σήμερα κατέχω τον τίτλο Talent Acquisition Executive, στην εταιρεία Workathlon by Kariera.gr και εξειδικεύομαι στην εύρεση προσωπικού για τον Τουρισμό και την Εστίαση.
Maria Sougaraki Talent Acquisition Executive
Ονομάζομαι Μαρία Σουγαράκη και είμαι Talent Acquisition Executive στη Workathlon. Εργάζομαι στον τομέα του τουρισμού 20 χρόνια, και συγκεκριμένα ως F&B Director και Operation Manager σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες για πάνω από 10 χρόνια. Παράλληλα, ολοκλήρωσα το Πρόγραμμα Ολοκληρωμένης Εκπαίδευσης Ενηλίκων του Κ.Ε.ΔΙ.ΒΙ.Μ. του Πανεπιστημίου Αθηνών. Από την αρχή της καριέρας μου παρακολουθώ σεμινάρια, καθώς η διαρκής εκπαίδευση είναι το κλειδί της επιτυχίας για έναν επαγγελματία στον τομέα του τουρισμού.
Mary Talaiporou Head Brand Ambassador της Schweppes για Ελλάδα - Κύπρο
Ονομάζομαι Μαίρη Ταλαιπώρου και ασχολούμαι με την εστίαση εδώ και 19 χρόνια. Σπούδασα Εφαρμοσμένη Πληροφορική στη Διοίκηση και στην Οικονομία και έχω Master στον ελληνικό πολιτισμό και στην εκκλησιαστική ιστορία (ΕΚΠΑ). Τα τελευταία 6 έτη είμαι Head Brand Ambassador της Schweppes (Ελλάδα & Κύπρος) και από το 2015 είμαι Bar manager των εστιατορίων Nikkei peruvian-resto bars (Κολωνάκι & Ζάκυνθος). Αγαπώ πολύ να γνωρίζω νέες κουλτούρες, γι' αυτό ταξιδεύω όσο περισσότερο μπορώ. Με όλες αυτές τις πληροφορίες εμπλουτίζω τη δουλειά μου. Σκοπός μου είναι η εξέλιξη και τα ποτά μου είναι ο καθρέφτης της ψυχής μου.
Yiannis Vidras Group Senior Commercial Capabilities Manager
Group Senior Commercial Capabilities Manager with 20 years of experience in FMCG. Yiannis is an expert in commercial strategies, agile project management, and customer experience. He is also a motivational keynote speaker, mentor, and accomplished triathlete. His passion for exceeding expectations and building sustainable relationships based on trust and mutual respect is evident in all aspects of his work.

Πριν φύγεις, μπες στην e-βιβλιοθήκη που σου ετοιμάσαμε!

Θέλουμε να μοιραζόμαστε μαζί σου όσο περισσότερη γνώση γίνεται. Γι’ αυτό, προτού συναντηθούμε στην Κρήτη μπορείς να παρακολουθήσεις δωρεάν όλο το e-learning περιεχόμενο της πλατφόρμας του EMPOWERED από καταξιωμένους επαγγελματίες του κλάδου HoReCa.

Σχετικά με το πρόγραμμα EMPOWERED:

Με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί από το 2020 το HoReCa Empowered για την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων του κλάδου, καθώς η εξέλιξή τους είναι και η καλύτερη εγγύηση για την ενίσχυση της αγοράς και την ανάπτυξη της χώρας και του τουρισμού. Το HoReCa Empowered αποτελεί έναν από τους 3 πυλώνες του προγράμματος EMPOWERED, που μέχρι σήμερα έχει στηρίξει συνολικά περισσότερα από 35.000 άτομα (νέους, γυναίκες και επαγγελματίες του κλάδου HoReCa), μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδεύσεις, workshops, mentoring sessions και ευκαιρίες δικτύωσης με δεκάδες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα υλοποιείται με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr και υποστηρίζεται έμπρακτα από περισσότερες από 35 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και στελέχη από τον χώρο του F&B, του τουρισμού και της εκπαίδευσης.

Powered by
Coca cola 3e
Στρατηγικοί συνεργάτες
karieralogo_800