40+ εταιρείες Φιλοξενίας & HORECA προσλαμβάνουν ενεργά για τη νέα σεζόν! Πέρασε από 1:1 συνεντεύξεις εργασίας και κάνε networking.
Γνώρισε από κοντά τις top εταιρείες Τεχνολογίας που προσλαμβάνουν ενεργά κι έλα σε επαφή με δεκάδες IT Recruiters.
Συνεντεύξεις, Κορυφαίοι Εργοδότες & Ευκαιρίες Ανάπτυξης Δεξιοτήτων στο μεγαλύτερο event για την εργασία στην Ελλάδα.
Ψάχνεις για δουλειά στον Τουρισμό; Μπες στο kariera.gr και ανακάλυψε περισσότερες θέσεις στον Τουρισμό πιο εύκολα από ποτέ!
Κρατάς μυστικό; Ούτε κι εμείς. Μάθε τη γυμνή αλήθεια για την Πληροφορική από τους ειδικούς της αγοράς εργασίας.
Πολλοί άνθρωποι ονειρεύονται να εξελιχθούν εργασιακά. Για αυτούς τους ανθρώπους φτιάξαμε τον φετινό Οδηγό Καριέρας.
Μπες στη νέα πλατφόρμα του kariera.gr και βρες νέες αγγελίες.
Job Posts Create your job post in 4 simple steps and publish it to attract the right candidates.
Promote your values, vision and company culture strengthening your Employer Brand.
Promote your job post to rank high in the candidate search results, reducing your time to hire.
Better job descriptions attract better candidates. Find all the job descriptions that might interest you, in each job category.
Add a new employee in 2 clicks, organization chart and import employees massively.
Automated approval flows, working days & holidays, policies for Employees’ balance.
4 step onboarding process & uploading docs, with HR to send onboarding link to newcomers.
Get everything done effectively with our platform
Opening & Workshops (bartenders & baristi)
Εισαγωγή στο event και στις θεματικές της ημέρας
Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customer Partnerships Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Workshop από τους Coffee Experts της Coca-Cola Τρία Έψιλον
Σάββας Πετρούτσος & Στάθης Κορέμτας – Coffee Experts, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Workshops από τους Premium Spirits Ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον
Μαίρη Ταλαιπώρου – Head Brand Ambassador Schweppes
Βασίλης Κοτζαμπασόπουλος & Κυριάκος Κουτρουμπής- Campari Academy Ambassadors
Workshops από τους Premium Spirits Ambassadors της Coca-Cola Τρία Έψιλον
Θοδωρής Αναγνώστου – Edrington Portfolio Ambassador
Άλεξ Δοντάς – Brown Forman Portfolio Ambassador
Inspirational Talk από τον top bartender της Κρήτης αναφορικά με τον κλάδο, τις ευκαιρίες καριέρας & ανάπτυξης που προσφέρει και τα latest trends
Γιώργος Δενδράκης Corporate Bar Manager Hersonissos Group Hotels και top bartender της Κρήτης
Client Focused Trainings & Leadership Day (mid level executives | F&B owners | team leaders)
Εισαγωγή στο event και στις θεματικές της ημέρας
Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customer Partnerships Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Ανέστης Αναστασίου, Performance Improvement Specialist
Από το bar στην παραλία μέχρι το εστιατόριο 5αστερου ξενοδοχείου και από τον groom μέχρι τον Front Office Manager, θα διδαχθούν οι κατάλληλες τεχνικές επικοινωνίας και συμπεριφοράς ώστε να επιτυγχάνεται σε όλα τα επίπεδα η αριστεία στην εξυπηρέτηση του πελάτη. Πώς διαχειριζόμαστε έναν απαιτητικό πελάτη, πώς κάνουμε διαχείριση παραπόνων και με ποιό τρόπο αντιλαμβανόμαστε και επεξεργαζόμαστε τις ανάγκες του πελάτη.
Ανέστης Αναστασίου, Performance Improvement Specialist
Η ομάδα της Coca-Cola Hellas μιλά για το πώς μπορεί μια επιχείρηση να μειώσει τα απορρίμματά της, να υιοθετήσει μία φιλοσοφία κυκλικής οικονομίας και να γίνει πιο βιώσιμη μέσα από τη νέα ψηφιακή πλατφόρμα Zero Waste HoReCa Hub.
Φίλιππος Κυρκίτσος
Εύα Χιώτη
Πως μπορώ με μεθόδους upselling & cross selling αλλά και αξιοποιώντας τις πλατφόρμες των Social Media να πουλήσω περισσότερο τα προϊόντα μου, να τα συνδυάσω μεταξύ τους ή να συνδυάσω προϊόντα με διαφορετικές υπηρεσίες; Μέθοδοι και δεξιότητες και μυστικά για επιτυχημένες συνδυαστικές πωλήσεις.
Δημήτρης Διαμαντής, Leadership instructor
Food & Beverage Day (F&Β executives | F&B owners | team leaders)
Εισαγωγή στο event και στις θεματικές της ημέρας
Αγγελική Παπαδημητρίου, Community & Customer Partnerships Manager, Coca-Cola Τρία Έψιλον
Η γαστρονομία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του εντυπωσιασμού στις ξενοδοχειακές επιχειρήσης και την εστίαση. Ανακαλύπτουμε πώς οι γαστρονομικές δημιουργίες μπορούν να διανανθιστούν με την αξιοποίηση τοπικών προϊόντων και πώς καθημερινά τοπικά προϊόντα (πχ ρακή, σταμναγκάθι, απάκι, κλπ) μπορούν να γίνουν λόγοι για να επιστρέψουμε σε ένα εστιατόριο ή να αποτελούν μέρος των ξεχωριστών γευστικών μας αναμνήσεων.
Βασίλης Λεωνίδου, executive olive oil chef
Πως θα φτιάξεις ένα ελκυστικό menu; Ποιές παραμέτρους θα πρέπει να συνυπολογίσεις στη διάταξη και στην παρουσιάσή του; Ποιά είναι η σημασία του ελέγχου κόστους στο σχεδιασμό του menu; Πώς κάνεις έλεγχο κόστους και παρακολουθείς τα profits & τα losses της επιχείρησής σου;
Μαρία Σουγαράκη & Βέρα Σαμαρτζή, Workathlon
O Γιώργος Μπάγκος, Founder της Three Cents μοιράζεται την ιστορία του και τις εμπειρίες του
Γιώργος Μπάγκος, Founder, Three Cents
Παρουσίαση της μεγάλης έρευνας που πραγματοποίησε η Coca-Cola Τρία Έψιλον με αντικείμενο τη συμπεριφορά και τις συνήθειες των τουριστών, αλλά και των Ελλήνων που επιλέγουν την Ελλάδα για τις διακοπές τους.
Γιάννης Βίδρας, Senior Commercial Capability Manager, Coca-Cola HBC
Πανελ συζήτησης σχετικά με την ανάπτυξη του Τουρισμού, την εξέλιξη του κλάδου HoReCa, τις δεξιότητες που απαιτούνται κλπ.
Συμμετέχοντες:
Μαρία Αναργύρου-Νίκολιτς, Γενική Διευθύντρια Coca-Cola 3E,
Μαργαρίτα Σιγανού, Διευθύντρια Siganos SA Wine & Spirits,
Νίκος Χαλκιαδάκης, Πρόεδρος Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου,
Μαντώ Πατσαούρα, Γενική Διευθύντρια Kariera.gr,
Κατερίνα Σαντίκου, Founder & Managing Director Workathlon,
Συντονισμός: Μαριάννα Σκυλακάκη, CEO αθηΝΕΑ
Μαθαίνοντας τα πρωτόκολλα και τηρώντας τις απαραίτητες συνθήκες ασφάλειας και υγιεινής στους χώρους των επιχειρήσεών μας αλλά και στην ατομική συνθήκη του εκάστοτε εργαζόμενου. HAACP & ISO
Μαρία Σουγαράκη, Workathlon
Με το βλέμμα στραμμένο στην αγορά, η Coca-Cola Τρία Έψιλον υλοποιεί από το 2020 το HoReCa Empowered για την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των εργαζομένων του κλάδου, καθώς η εξέλιξή τους είναι και η καλύτερη εγγύηση για την ενίσχυση της αγοράς και την ανάπτυξη της χώρας και του τουρισμού. Το HoReCa Empowered αποτελεί έναν από τους 3 πυλώνες του προγράμματος EMPOWERED, που μέχρι σήμερα έχει στηρίξει συνολικά περισσότερα από 35.000 άτομα (νέους, γυναίκες και επαγγελματίες του κλάδου HoReCa), μέσα από ειδικά σχεδιασμένες εκπαιδεύσεις, workshops, mentoring sessions και ευκαιρίες δικτύωσης με δεκάδες επιχειρήσεις. Το πρόγραμμα υλοποιείται με στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr και υποστηρίζεται έμπρακτα από περισσότερες από 35 συνεργαζόμενες επιχειρήσεις και στελέχη από τον χώρο του F&B, του τουρισμού και της εκπαίδευσης.
All rights reserved, © kariera.gr team, 2023