Ημέρες.Καριέρας

Τα πάντα για την εργασία, σε ένα event

Big Sponsor

Logo

Τι θα βρεις

Αυτές οι Ημέρες Καριέρας είναι για σένα εάν ψάχνεις:

Ευκαιρίες Απασχόλησης

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να βρεις δουλειά –για πλήρη ή μερική απασχόληση σε κλάδους όπως Retail, Logistics, Call Centers, Manufacturing, Supply Chain, Security, HoReCa, Tourism–, είτε εάν ψάχνεις να κάνεις το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

Αίθουσα Συνεντεύξεων (Δ12)

Η Αίθουσα Συνεντεύξεων (Δ12) θα είναι γεμάτη από booths με HR recruiters που προσλαμβάνουν άμεσα και θέλουν να σε γνωρίσουν σε σύντομες 1:1 συνεντεύξεις.

Κορυφαίους Εργοδότες

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να γνωρίσεις κάποιους από τους βραβευμένους Εργοδότες που λαμβάνουν δράσεις και παίρνουν πρωτοβουλίες για την ευημερία και την εξέλιξη της εργασιακής πορείας των ανθρώπων τους, παρέχοντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Lounge Εργοδοτών (Δ7)

Στο Lounge Εργοδοτών (Δ7) θα βρεις VIP booths Κορυφαίων Εργοδοτών ποικίλων κλάδων με ανοιχτές θέσεις εργασίας, που θέλουν να σε γνωρίσουν.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να βρεις Προγράμματα Πρακτικής Άσκησης και Προγράμματα για Young Graduates, με στόχο την εξέλιξή σου. Ανακάλυψε όλες τις επιλογές σου για upskilling/reskilling μέσα από εταιρείες ή κυβερνητικούς οργανισμούς.

Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης (Δ10)

Στο Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης (Δ10) θα βρεις booths ιδιωτικών και κρατικών φορέων που θα σε ενημερώσουν σχετικά με νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου ανάπτυξη.

Ομιλίες που εμπνέουν

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να μαθαίνεις συνεχώς για τις εξελίξεις της αγοράς εργασίας και τις τάσεις για το Μέλλον της Εργασίας. Εκτός από ομιλίες, θα μπορέσεις να συμμετάσχεις σε workshops και να γνωρίσεις καλύτερα Εργοδότες, κάνοντας networking.

Αμφιθέατρο Γνώσης (Auditorium)

Στο Αμφιθέατρο Γνώσης (Auditorium), από τις 12.00 έως τις 18.00 θα μπορείς να παρακολουθήσεις ομιλίες και workshops. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρεις παρακάτω στην αντίστοιχη ενότητα.

Συμμετέχουσες εταιρείες

Big Sponsor

A small river named Duden flows by their place and supplies it with the necessary regelialia. It is a paradise

Τροφή για Σκέψη... στο Αμφιθέατρο Γνώσης

Αναλυτικό Πρόγραμμα Ομιλιών & Workshops

Σάββατο 8/10

 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00
 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00
 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00

Κυριακή 9/10

 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00
 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00
 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00

Κάνε δωρεάν εγγραφή, εύκολα & απλά!

Online

μέσω μιας απλής φόρμας συμμετοχής, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι Ημέρες Καριέρας είναι το μεγαλύτερο event για την εργασία και αποτελούν τον θεσμό-πρότυπο του kariera.gr, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη της απασχόλησης. Μέσα από ένα διήμερο αφιερωμένο στο μέλλον της Εργασίας, φέρνουμε κοντά υποψηφίους και κάποιους από τους Κορυφαίους Εργοδότες, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική εξέλιξη και τις δεξιότητες.

 

Δήλωσε συμμετοχή και μάθε τα πάντα για την εργασία, σε ένα event!

Κάνε εγγραφή σήμερα κιόλας στις Ημέρες Καριέρας και εξερεύνησε τις επιλογές σου για τα νέα σου βήματα.

 

Αυτό το μοναδικό διήμερο εργασίας είναι για σένα εάν θες:

 

 • Να πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις σε κλάδους όπως: Retail, Logistics, Call Centers, Manufacturing, Supply Chain, HoReCa κ.ά.

 

 • Να γνωρίσεις Κορυφαίους Εργοδότες.

 

 • Να ενημερωθείς για εκπαιδευτικά προγράμματα εταιρειών, ιδιωτικών και κρατικών φορέων.

 

 • Να παρακολουθήσεις ομιλίες και να εμπνευστείς για τις επόμενες κινήσεις σου.

 

 • Να πάρεις μέρος σε workshops.

Ναι, είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις εγγραφή – είτε online μέσω συμπλήρωσης φόρμας είτε δια ζώσης κατά τις ημέρες διεξαγωγής του event.Πρόσβαση

Διεύθυνση: Πειραιώς 100, 11854 – Γκάζι, Αθήνα

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός» (γραμμή 3)

Λεωφορεία: 049, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Τρόλεϊ: 21

 

Η είσοδος στην Τεχνόπολη θα πραγματοποιείται από την κεντρική είσοδο.

Οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr απευθύνονται σε οποιονδήποτε επιδιώκει να εξελίσσεται και σε όποιον θέλει να κάνει το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Online

Μπες στη σελίδα των Ημερών Καριέρας 👉 (https://resources.kariera.gr/events/career-days-2022/) και συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής. Επίλεξε να επισυνάψεις το βιογραφικό σου στο αντίστοιχο πεδίο, ώστε να το λάβουν αυτόματα όσες συμμετέχουσες εταιρείες του event επιλέξουν να έχουν το CV Smart Pass. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου μέχρι και την ημέρα του event.

 

Δια ζώσης

Κάνε την εγγραφή σου στη γραμματεία που θα βρίσκεται στην είσοδο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων τις ημέρες που θα γίνει το event (8-9/10/2022).

Το CV Smart Pass είναι μια υπηρεσία που θα έχουν όσες από τις συμμετέχουσες εταιρείες των Ημερών Καριέρας το επιλέξουν. Με αυτό τον τρόπο σου δίνεται η δυνατότητα να σταλεί αυτόματα το βιογραφικό σου στις συγκεκριμένες εταιρείες μέσα από τη φόρμα συμμετοχής, χωρίς να χρειαστεί να περιμένεις στην ουρά.

 

Πώς θα καταλάβεις ποιες εταιρείες έχουν CV Smart Pass;
Θα υπάρχει ειδική σήμανση στον χώρο της Τεχνόπολης και στο web app για να αναγνωρίζεις ποιες το διαθέτουν.

Μην ανησυχείς, δεν χρειάζεται να κατεβάσεις κάποια εφαρμογή. Θέλουμε να κάνουμε την εμπειρία σου στις Ημέρες Καριέρας όσο πιο γεμάτη, εύκολη αλλά και πρακτική γίνεται. Γι’ αυτό σου παρέχουμε το web app. 

 

Είναι πολύ απλό! Χρησιμοποίησε αυτό το «εργαλείο», συνδέοντας το κινητό σου με το Wi-Fi της Τεχνόπολης, για να βλέπεις ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του event το κτήριο στο οποίο βρίσκεται κάθε εταιρεία, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών.

Οι ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο Γνώσης (Auditorium), θα προβληθούν ζωντανά μέσω live streaming στον Facebook λογαριασμό του kariera.gr και θα μαγνητοσκοπηθούν. Αφού ολοκληρωθεί το event, τα βίντεο θα αναρτηθούν στο YouTube κανάλι του kariera.gr, για να παρακολουθήσεις τις ομιλίες όποτε θες και όσες φορές θες.

 • Ένας όμορφος φάκελος ή ένα επαγγελματικό πορτφόλιο θα σε βοηθήσει να έχεις το υλικό και τα έγγραφά σου συγκεντρωμένα.

 

 • Φτιάξε πολλά αντίτυπα του βιογραφικού σου για να τα δώσεις στους εκπροσώπους των εταιρειών, εφόσον σου ζητηθούν.

 

 • Εάν ενδιαφέρεσαι για παραπάνω από έναν κλάδο/ρόλο, τότε έχε μαζί σου και άλλες εκδοχές του βιογραφικού σου, προσαρμοσμένες ανάλογα.

 

 • Ετοίμασε μια λίστα με ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις στους εκπροσώπους των εταιρειών που σε ενδιαφέρουν.

 

 • Στιλό και χαρτί είναι οι πιστοί σου σύμμαχοι. Κράτα σημειώσεις κατά τη διάρκεια κάθε συνέντευξης/συζήτησης, ώστε να έχεις και για αργότερα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Βρες χρήσιμες συμβουλές τόσο για το βιογραφικό όσο και για μια επιτυχημένη συνέντευξη στο YouTube κανάλι μας 👉 (https://www.youtube.com/user/wwwkarieragr) ή και στο blog μας 👉 (https://resources.kariera.gr/blog/). Μην ξεχάσεις να δεις ποιες είναι οι συμμετέχουσες εταιρείες στις Ημέρες Καριέρας, για να μάθεις όσα χρειάζονται προτού συναντήσεις τους εκπροσώπους τους στην Τεχνόπολη.

 

Με αυτά τα tips και τη θετική σου ενέργεια, δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Φόρεσε το χαμόγελό σου και ξεχώρισε!

Η εικόνα μπορεί να μην είναι το παν, αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει. Όσο περισσότερο νιώθεις ο εαυτός σου τόσο περισσότερες και οι πιθανότητες να αναδείξεις την προσωπικότητα και τις δεξιότητές σου.

 

Δώσε την καλύτερη δυνατή εικόνα ως σύνολο, «φορώντας» την αυτοπεποίθησή σου. Φρόντισε τα ρούχα σου να είναι περιποιημένα και επίλεξε ένα επαγγελματικό ντύσιμο, με το οποίο θα αισθάνεσαι άνετα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

 

Μην ξεχνάς πως μπορεί να πραγματοποιήσεις πολλές συνεντεύξεις, να παρακολουθήσεις αρκετές από τις ενδιαφέρουσες ομιλίες, αλλά και να αξιοποιήσεις τον χρόνο σου για δικτύωση.

 • Ενημερώσου κατάλληλα: προτού έρθεις στο event, βεβαιώσου πως γνωρίζεις τις απαραίτητες πληροφορίες για τις συμμετέχουσες εταιρείες.

 

 • Συστήσου με το πιο θερμό σου χαμόγελο.

 

 • Επικοινώνησε με ευγένεια και ειλικρίνεια. Άρπαξε την ευκαιρία και μάθε όσα περισσότερα μπορείς για τις εταιρείες που σε ενδιαφέρουν.

 

 • Απόλαυσε την εμπειρία της 1:1 συνέντευξης. Οι εκπρόσωποι των εταιρειών είναι οι σύμμαχοί σου σε αυτό το βήμα.

Αρχικά, μπορείς να δώσεις το βιογραφικό σου στον εκπρόσωπο της εταιρείας, ώστε να έχουν τα στοιχεία σου. Έπειτα, ζήτησε ευγενικά την κάρτα του εκπροσώπου.

 

Και μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να μένεις… στο χαρτί! Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή. Ακολούθησε στα Social Media τις εταιρείες που σου τράβηξαν την προσοχή και θα ήθελες να βλέπεις τις ενέργειές τους, και –γιατί όχι;– κράτησε επαφή με τους εκπροσώπους τους μέσω του LinkedIn. 

Ναι, στην Αίθουσα Συνεντεύξεων. Εκμεταλλεύσου τη συμμετοχή σου στις Ημέρες Καριέρας στο έπακρο και ανακάλυψε νέες ευκαιρίες και στα υπόλοιπα κτήρια: Lounge Εργοδοτών (Δ7), Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης (Δ10), Αμφιθέατρο Γνώσης (Auditorium).

Χορηγοί Επικοινωνίας

Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.