Ημέρες.Καριέρας

Τα πάντα για την εργασία, σε ένα event.

 • 00Days
 • 00Hours
 • 00Minutes
 • 00Seconds

Platinum Χορηγός

Τι θα βρεις

Αυτές οι Ημέρες Καριέρας είναι για σένα εάν ψάχνεις:

Ευκαιρίες Απασχόλησης

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να βρεις δουλειά –για πλήρη ή μερική απασχόληση σε κλάδους όπως Retail, Logistics, Call Centers, Manufacturing, Supply Chain, Security, HoReCa, Tourism–, είτε εάν ψάχνεις να κάνεις το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα σου.

Αίθουσα Συνεντεύξεων (ΚΤΙΡΙΟ: ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ)

Η Αίθουσα Συνεντεύξεων (ΚΤΙΡΙΟ: ΜΗΧΑΝΟΥΡΓΕΙΟ) θα είναι γεμάτη από booths με HR recruiters που προσλαμβάνουν άμεσα και θέλουν να σε γνωρίσουν σε σύντομες 1:1 συνεντεύξεις.

Κορυφαίους Εργοδότες

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να γνωρίσεις κάποιους από τους βραβευμένους Εργοδότες που λαμβάνουν δράσεις και παίρνουν πρωτοβουλίες για την ευημερία και την εξέλιξη της εργασιακής πορείας των ανθρώπων τους, παρέχοντας ένα υγιές εργασιακό περιβάλλον.

Hall Top Εργοδοτών (ΚΤΙΡΙΟ: ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ)

Στο Hall Top Εργοδοτών (ΚΤΙΡΙΟ: ΝΕΟΙ ΦΟΥΡΝΟΙ) θα βρεις VIP booths Κορυφαίων Εργοδοτών ποικίλων κλάδων με ανοιχτές θέσεις εργασίας, που θέλουν να σε γνωρίσουν.

Εκπαιδευτικά Προγράμματα

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να βρεις εκπαιδευτικά προγράμματα που προσφέρονται από Κορυφαίους Εργοδότες ή κυβερνητικούς οργανισμούς, προγράμματα Πρακτικής Άσκησης ή προγράμματα για Young Graduates, με στόχο την εξέλιξη των δεξιοτήτων σου (upskilling/reskilling).

Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης (ΚΤΙΡΙΟ: ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ)

Στο Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης (ΚΤΙΡΙΟ: ΔΕΞΑΜΕΝΕΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ) θα βρεις booths ιδιωτικών και κρατικών φορέων που θα σε ενημερώσουν σχετικά με νέες προοπτικές για την επαγγελματική σου ανάπτυξη.

Ομιλίες που εμπνέουν

Σε ενδιαφέρει εάν…

…θες να μαθαίνεις συνεχώς για τις εξελίξεις της αγοράς εργασίας και τις τάσεις για το Μέλλον της Εργασίας. Εκτός από ομιλίες, θα μπορέσεις να συμμετάσχεις σε workshops για να πάρεις πολύτιμες συμβουλές για την καριέρα σου και να γνωρίσεις καλύτερα Εργοδότες μέσω networking.

Αμφιθέατρο Γνώσης (Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»)

Στο Αμφιθέατρο Γνώσης (Αεριοφυλάκιο 1 - Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ»), από τις 12.00 έως τις 18.00, θα μπορείς να παρακολουθήσεις ομιλίες και να συμμετάσχεις σε workshops. Το αναλυτικό πρόγραμμα θα το βρεις παρακάτω στην αντίστοιχη ενότητα.

Gold Χορηγοί

Αίθουσα Συνεντεύξεων

Hall Top Εργοδοτών

Συμμετέχουσες εταιρείες

Platinum Χορηγός: Teleperformance Greece

«Οι Ημέρες Καριέρας 2022 είναι ιδιαίτερα σημαντική εκδήλωση εξωστρέφειας και σύνδεσης της Teleperformance Greece με υποψήφιους εργαζομένους. Είναι χαρά μας που στηρίζουμε ενεργά, για ακόμη μια χρονιά, αυτήν την διοργάνωση, τόσο με την παρουσία μας όσο και χορηγικά ως Platinum Χορηγός της φετινής διοργάνωσης».

Teleperformance, inspired to be the best!

Υποτροφία στο: MSC in Strategic HRM

Μάθε περισσότερα για την πλήρη υποτροφία που προσφέρει το kariera.gr σε συνεργασία με το Alba! Η υποτροφία αφορά το MSC in Strategic HRM και είναι ανοιχτή σε συμμετέχοντες των Ημερών Καριέρας 2022 που επιθυμούν να σπουδάσουν αλλά αντιμετωπίζουν οικονομικά/κοινωνικά εμπόδια.

Τροφή για Σκέψη... στο Αμφιθέατρο Γνώσης

Αναλυτικό Πρόγραμμα Ομιλιών & Workshops

Σάββατο 8/10

 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00
 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00
 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00

Κυριακή 9/10

 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00
 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00
 • Τιτλος Ομιλίας
  Τιτλος Ομιλίας
  12.30-13.00

Κάνε δωρεάν εγγραφή, εύκολα & απλά!

Online

μέσω μιας απλής φόρμας συμμετοχής, συμπληρώνοντας τα στοιχεία σου.

Συχνές Ερωτήσεις

Οι Ημέρες Καριέρας είναι το μεγαλύτερο event για την εργασία και αποτελούν τον θεσμό-πρότυπο του kariera.gr, καθώς συμβάλλουν στην ανάπτυξη της απασχόλησης και στη μείωση του χάσματος των δεξιοτήτων (skills gap) στην Ελλάδα. Φέρνουμε κοντά υποψηφίους και κάποιους από τους Κορυφαίους Εργοδότες, δημιουργώντας νέες ευκαιρίες και δίνοντας έμφαση στην επαγγελματική εξέλιξη και τις δεξιότητες.

Κάνε εγγραφή σήμερα κιόλας στις Ημέρες Καριέρας και εξερεύνησε τις επιλογές σου για τα νέα σου βήματα.

Αυτό το μοναδικό διήμερο εργασίας είναι για σένα εάν θες:

 • Να πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις σε κλάδους όπως: Retail, Logistics, Call Centers, Manufacturing, Supply Chain, HoReCa κ.ά.
 • Να γνωρίσεις κάποιους από τους βραβευμένους Κορυφαίους Εργοδότες της Ελλάδας.
 • Να ενημερωθείς για εκπαιδευτικά προγράμματα εταιρειών, ιδιωτικών και κρατικών φορέων.
 • Να παρακολουθήσεις ομιλίες που εμπνέουν και να πάρεις μέρος σε διαδραστικά workshops.

Ναι, είναι εντελώς δωρεάν. Το μόνο που χρειάζεται είναι να κάνεις εγγραφή – είτε online μέσω συμπλήρωσης φόρμας είτε δια ζώσης κατά τις ημέρες διεξαγωγής του event.

Πρόσβαση

Διεύθυνση: Πειραιώς 100, 11854 – Γκάζι, Αθήνα

Μετρό: Σταθμός «Κεραμεικός» (γραμμή 3)

Λεωφορεία: 035, 049, 227, 815, 838, 914, Β18, Γ18, Στάση «Φωταέριο»

Τρόλεϊ: 21

Η είσοδος στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων θα πραγματοποιείται από την κεντρική είσοδο.

Οι Ημέρες Καριέρας του kariera.gr απευθύνονται σε κάθε άτομο που επιδιώκει να εξελίσσεται και θέλει να κάνει το πρώτο ή το επόμενο βήμα στην καριέρα του.

Κάνε την εγγραφή σου με έναν από τους παρακάτω δύο απλούς τρόπους.

Online

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου στη φόρμα συμμετοχής. Επίλεξε να επισυνάψεις το βιογραφικό σου στο αντίστοιχο πεδίο, ώστε να το λάβουν αυτόματα όσες συμμετέχουσες εταιρείες του event έχουν το CV Smart Pass. Μπορείς να πραγματοποιήσεις την εγγραφή σου μέχρι και την ημέρα του event.

Δια ζώσης

Κάνε την εγγραφή σου στη γραμματεία που θα βρίσκεται στην είσοδο της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων τις ημέρες που θα γίνει το event (8-9/10/2022).

Το CV Smart Pass είναι μια υπηρεσία που θα έχουν κάποιες από τις συμμετέχουσες εταιρείες των Ημερών Καριέρας, μέσω της οποίας θα λαμβάνουν αυτόματα το βιογραφικό που έχεις υποβάλει κατά την αίτησή σου στη φόρμα συμμετοχής του event.

 

Πώς θα καταλάβεις ποιες εταιρείες έχουν CV Smart Pass;
Θα υπάρχει ειδική σήμανση στον χώρο της Τεχνόπολης και στο web app (διάβασε παρακάτω) για να αναγνωρίζεις ποιες το διαθέτουν.

Μην ανησυχείς, έχουμε φροντίσει γι’ αυτό! Σου παρέχουμε το web app, για να είναι η εμπειρία σου στις Ημέρες Καριέρας όσο γίνεται πιο γεμάτη, εύκολη και πρακτική. 

 

Είναι πολύ απλό! Συνδέσου από το κινητό σου στο Wi-Fi της Τεχνόπολης, για να βλέπεις ανά πάσα στιγμή κατά τη διάρκεια του event το κτήριο στο οποίο βρίσκεται κάθε εταιρεία, καθώς και το αναλυτικό πρόγραμμα των ομιλιών.

Οι ομιλίες που θα πραγματοποιηθούν στο Αμφιθέατρο Γνώσης (Auditorium), θα προβληθούν ζωντανά μέσω live streaming στον Facebook λογαριασμό του kariera.gr και θα μαγνητοσκοπηθούν. Αφού ολοκληρωθεί το event, τα βίντεο θα αναρτηθούν στο YouTube κανάλι του kariera.gr, για να παρακολουθήσεις τις ομιλίες όποτε θες και όσες φορές θες.

  • Ένας περιποιημένος φάκελος θα σε βοηθήσει να έχεις συγκεντρωμένα όλα τα έγγραφά σου (βιογραφικό, portfolio κ.λπ.).

  • Φτιάξε πολλά αντίτυπα του βιογραφικού σου για να τα δώσεις στους εκπροσώπους των εταιρειών, εφόσον σου ζητηθούν.

  • Εάν ενδιαφέρεσαι για παραπάνω από μια θέση εργασίας, τότε έχε μαζί σου και άλλες εκδοχές του βιογραφικού σου, προσαρμοσμένες ανάλογα.

  • Ετοίμασε μια λίστα με ερωτήσεις που θα ήθελες να κάνεις στους εκπροσώπους των εταιρειών που σε ενδιαφέρουν.

  • Στιλό και χαρτί είναι οι πιστοί σου σύμμαχοι. Κράτα σημειώσεις κατά τη διάρκεια κάθε συνέντευξης/συζήτησης, ώστε να έχεις και για αργότερα όλες τις πληροφορίες που χρειάζεσαι.

Βρες χρήσιμες συμβουλές για το πώς θα φτιάξεις ή θα ανανεώσεις το βιογραφικό σου ή για το πώς θα κάνεις μια επιτυχημένη συνέντευξη στο YouTube κανάλι μας 👉 (https://www.youtube.com/user/wwwkarieragr) ή και στο blog μας 👉 (https://resources.kariera.gr/blog/). Μην ξεχάσεις να δεις ποιες είναι οι συμμετέχουσες εταιρείες στις Ημέρες Καριέρας, για να μάθεις όσα χρειάζονται προτού συναντήσεις τους εκπροσώπους τους στην Τεχνόπολη.

 

Με αυτά τα tips και τη θετική σου ενέργεια, δεν χρειάζεσαι τίποτα παραπάνω. Φόρεσε το χαμόγελό σου και ξεχώρισε!

Η εικόνα μπορεί να μην είναι το παν, αλλά η πρώτη εντύπωση μετράει. Όσο περισσότερο νιώθεις ο εαυτός σου τόσο περισσότερες και οι πιθανότητες να αναδείξεις την προσωπικότητα και τις δεξιότητές σου.

Δώσε την καλύτερη δυνατή εικόνα ως σύνολο, «φορώντας» την αυτοπεποίθησή σου. Φρόντισε τα ρούχα σου να είναι περιποιημένα και επίλεξε ένα business casual ντύσιμο, με το οποίο θα αισθάνεσαι άνετα σε όλη τη διάρκεια της ημέρας.

  • Ενημερώσου κατάλληλα: προτού έρθεις στο event, βεβαιώσου πως γνωρίζεις τις απαραίτητες πληροφορίες για τις συμμετέχουσες εταιρείες που σε ενδιαφέρουν.

  • Συστήσου με το πιο θερμό σου χαμόγελο.

  • Επικοινώνησε με ευγένεια και ειλικρίνεια. Άρπαξε την ευκαιρία και μάθε τα πάντα για τις ανοιχτές θέσεις, τις παροχές και το περιβάλλον εργασίας των συμμετεχουσών εταιρειών, ρωτώντας τους εκπροσώπους τους.

  • Βάλε το κινητό σου στο αθόρυβο από πριν και απέφυγε να το έχεις μπροστά σου κατά τη διάρκεια μιας συνομιλίας/συνέντευξης.

Αρχικά, μπορείς να δώσεις το βιογραφικό σου στον εκπρόσωπο της εταιρείας, ώστε να έχουν τα στοιχεία σου. Έπειτα, ζήτησε ευγενικά την κάρτα του εκπροσώπου.

Και μην ξεχνάς πως δεν χρειάζεται να μένεις… στο χαρτί! Ζούμε σε μια ψηφιακή εποχή. Ακολούθησε στα Social Media τις εταιρείες που σου τράβηξαν την προσοχή και θα ήθελες να βλέπεις τις ενέργειές τους, και –γιατί όχι;– κράτησε επαφή με τους εκπροσώπους τους μέσω LinkedIn. 

Φυσικά! Μπορείς να πραγματοποιήσεις συνεντεύξεις στην Αίθουσα Συνεντεύξεων αλλά να ανακαλύψεις και ευκαιρίες εργασίας στα υπόλοιπα κτήρια: Lounge Εργοδοτών (Δ7), Lobby Ευκαιριών Εξέλιξης (Δ10), Αμφιθέατρο Γνώσης (Auditorium).

Χορηγοί Επικοινωνίας

Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.
Brand Name : Brand Short Description Type Here.