Youth Empowered Live Digital Sessions

Share This Post

Youth live digital sessions

Share This Post

Share on facebook
Share on linkedin
Share on twitter
Share on email

Οι ειδικοί παίρνουν θέση και μας αποκαλύπτουν όλα όσα χρειαζόμαστε στο νέο επαγγελματικό σύμπαν, στις νέες τεχνολογικές απαιτήσεις. Αν θες να είσαι κομμάτι της νέας εποχής, παρακολούθησε λεπτό προς λεπτό τον τρίτο κύκλο μας.

Youth Empowered Live Digital Sessions από το μεγαλύτερο και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα, το Empowered από την Coca-Cola Τρία Έψιλον και την Coca-Cola Hellas, με στρατηγικό συνεργάτης το kariera.gr! Ο Ιούνιος φέρνει συναρπαστικά ψηφιακά Sessions που θα δώσουν στους νέους, σύγχρονα και επίκαιρα εργαλεία.

Modern Frontend Development technologies | 7/6 | 18:00-19:30

Όλα όσα δεν φαίνονται με την πρώτη ματιά αλλά πρέπει οπωσδήποτε να γνωρίζουμε. Μυστικά και αλήθειες των νέων τεχνολογικών εργαλείων. Πώς δημιουργείς την καλύτερη βιτρίνα στον χώρο του διαδικτύου.

Στο πρώτο Live Digital Session, ο Παναγιώτης Αδαμόπουλος (Principal SW Engineer Technical Lead – INTRASOFT) θα μοιραστεί τα μυστικά των σύγχρονων front-end development τεχνολογιών! Τι δημιουργεί ένα πολλά υποσχόμενο front για ένα web application. Ποια στοιχεία κρύβονται κάτω από το κάλυμμα των ορατών στοιχείων του web; Πώς αλληλεπιδρούν με έναν χρήστη, ο ένας με τον άλλο, και το σύστημα πίσω από αυτό;

Soft Skills in 2021 | 8/6 | 18:00-19:30

Soft skills: όλα όσα μας καθιστούν μοναδικούς και αναντικατάστατους, όλα όσα μας κάνουν γοητευτικούς και θελκτικούς, η συνθήκη προσόντων των σημερινών νέων επαγγελματιών «πολυεργαλείων» όπως είθισται να λέμε. Όλα όσα δεν διδάσκονται στα πανεπιστήμια, αλλά μας διδάσκει η ζωή και η εμπειρία και οι ειδικοί όταν δεν τα έχουμε από μόνοι μας.

Ο Ντίνος Κυρίτσης, Founder της Study Smart, μας διδάσκει τον νέο τρόπο σκέψης που απαιτείται στη σημερινή εργασιακή αγορά, ο οποίος εστιάζεται στην ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων, τη συνεχή αναζήτηση «κοινωνικών» προσόντων που μας καθιστούν απαραίτητους στην αγορά – ελληνική και διεθνή – και τον απαραίτητο βαθμό ευελιξίας. Δεν αρκούν τα πτυχία – αυτό είναι αποδεδειγμένο. Ποιες δεξιότητες λοιπόν και προσωπικά χαρακτηριστικά κάνουν τους πτυχιούχους να έχουν περισσότερες πιθανότητες να εργαστούν και να είναι επιτυχημένοι στα επαγγέλματά που έχουν επιλέξει, ώστε να ωφελούν τον εαυτό τους, το εργατικό δυναμικό, την κοινότητα και την οικονομία; Συντονιστείτε για να μάθετε τι ψάχνουν οι εργοδότες και να ετοιμαστείτε!    

Search Engine Optimization Fundamentals | 8/6 | 20:00-21:30

Η Φωτεινή Βαβίτσα (Socialinnov Instructor), ηγείται του σεμιναρίου που θα εστιάσει στα οφέλη που μπορούν να προσφέρουν τα οργανικά αποτελέσματα αναζήτησης σε μια HoReCa επιχείρηση, με στόχο τη δωρεάν προβολή της. Οι συμμετέχοντες θα μάθουν γιατί αξίζει στη σημερινή εποχή του διαδικτύου πρέπει να επενδύσουν στις μηχανές αναζήτησης, ενώ θα γνωρίσουν πώς μπορούν να βάλουν τις βάσεις για έναν τρόπο προβολής της επιχείρησης τους που να αντέχει στον χρόνο. Είναι σημαντικό να τα μάθουμε αυτά με τον σωστό τρόπο καθώς στην αγορά, πολλοί πολλά υπόσχονται και εμείς πρέπει να ξέρουμε πώς να συμπεριφερθούμε σωστά στην επιχείρησή μας αλλά και να ξεχωρίσουμε πού πρέπει να επενδύσουμε online.

Psychometric tools – Adding value in recruitment & training | 9/6 | 17:30-18:30

Το ανθρώπινο στοιχείο, οι ιδιαιτερότητές του, οι δυνατότητές του και οι σωστές εκτιμήσεις.

Οι Ζήσης Ανδριανόπουλος (HR Manager METRO AEΒΕ) και Τάσος Καρράς (Recruitment & Training Expert) έρχονται με ένα session στο οποίο θα γίνει ιστορική αναδρομή στην ανάπτυξη και στη χρήση των ψυχομετρικών εργαλείων, θα αποτυπωθούν τα οφέλη και οι δυνατότητες που παρέχει η ένταξή τους στις διαδικασίες του HR. Ακόμη, θα μοιραστούν παραδείγματα και εμπειρίες που η ομάδα του METRO AEBE έχει αποκομίσει τόσο κατά τη διαδικασία της πρόσληψης όσο και από την ανάπτυξη των στελεχών της.         

CEO Firechat: Entrepreneurship | 9/6 | 19:30-20:30

Η προσωπική αλήθεια είναι πάντα ο πιο δυνατός οδηγός. Ετσι, όταν οι ειδήμονες μιλούν μέσα από τα δικά τους παραδείγματα μπορούν πραγματικά να φέρουν την αλλαγή στις ζωές των ανθρώπων και να προκαλέσουν κύματα αισιοδοξίας και ενθουσιασμού δίνοντας συμβουλές που έχουν αποδειχθεί σωτήριες και νικηφόρες.

Σ’ αυτό το μοναδικό Live Digital Session, θα μάθουμε τα do’s & dont’s του επιχειρηματία, ενώ οι συμμετέχοντες θα επωφεληθούν από μια ειλικρινή συζήτηση που βασίζεται σε προσωπικά παραδείγματα από τον κ. Βασιλειάδη- Chairman at Kariera.gr, τον κ. Καραμπίνη- Γενικό Διευθυντή της Endeavour καθώς και τους CEOs από τις νεοσύστατες εταιρείες που συμμετέχουν στην ομάδα. Οι συμμετέχοντες στο session θ’ αποκομίσουν πολύτιμα στοιχεία για τη σημαντικότητα ενός live pitch ενώ θα παρουσιαστεί και το περίφημο elevator pitch. Στο τμήμα του διαδικτυακού panel θα πραγματοποιηθεί ενότητα Q&A, όπου οι διευθύνοντες σύμβουλοι της επιχείρησης θα απαντούν στις ερωτήσεις που θα τεθούν.

#UinRetail Experiences | 10/6 | 17:30-19:00

Προσωπικές εμπειρίες από ένα mega brand που γνωρίζει την αγορά όσο λίγοι. Η πιο απλή συνεπαγωγή μπροστά σας – με δυο λόγια, τι θέλει ο πελάτης και πώς του το δίνουμε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Τάσος Τσουμάνης (People Head – Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ) φέρνει γνώσεις γύρω από το Experience Management – σημαντική παράμετρο, όταν αναφερόμαστε σε ένα brand. Οι εμπειρίες δημιουργούν δεσμούς και στο γνωστό μας brand «Πλαίσιο» ο στόχος, για τα Sales & Customer αλλά και το Employee Experience είναι να είναι αυθεντικά, συναρπαστικά & ολιστικά. Ακόμη θα μάθουμε πώς συνδέεται η εμπειρία στο κατάστημα με το corporate brand & το Employer Branding και τι κάνει έναν Sales Advisor του «Πλαισίου» μοναδικό!     

Microsoft Excel: A powerful tool for entrepreneurship solutions | 10/6 | 19:30-20:30

Μαθαίνουμε με τον πιο ζωντανό και εύκολο τρόπο όλα όσα μαγικά προσφέρει σε έναν επιχειρηματία το Microsoft Excel, ένα εργαλείο που πραγματικά μπορεί να αλλάξει την καθημερινότητά μας.

Η Ξένια Μαμάκου (PhD – ΕΔΙΠ Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων, Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών) θα εστιάσει σ’ αυτό το Live Digital Session στις δυνατότητες του εργαλείου Microsoft Excel για χρήση σε επιχειρηματικές εφαρμογές. Θα δούμε ποιο είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα που δίνει στους χρήστες του, για γρήγορη και αποτελεσματική επίλυση των καθημερινών προβλημάτων και των προκλήσεων στον χώρο των επιχειρήσεων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα, με links για να δηλώσεις συμμετοχή:

Panagiotis Adamopoulos, Principal SW Engineer Technical Lead – INTRASOFT

Dinos Kyritsis, Founder of Study Smart

Φωτεινή Βαβίτσα, Socialinnov Instructor

Ζήσης Ανδριανόπουλος, HR Manager & Τάσος Καρράς, Recruitment & Training Expert, METRO AEΒΕ

Theofilos Vasileiadis, Founder & CEΟ, Kariera S.A. – Panagiotis Karampinis Managing Director, Endeavor

Τάσος Τσουμάνης, People Head – Πλαίσιο Computers ΑΕΒΕ

Ξένια Μαμάκου, PhD, ΕΔΙΠ Σχολής Διοίκησης Επιχειρήσεων Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Πάρε μέρος και μάθε!

Το Empowered, είναι το μεγαλύτερο και δωρεάν πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχόλησης του ιδιωτικού τομέα στην Ελλάδα. Εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola.

Εγγράψου τώρα σε δύο απλά βήματα:

1) Μπες στην πλατφόρμα του Empowered

2) Δήλωσε συμμετοχή, μέσα από την ενότητα Digital Sessions, σε όσα από τα παραπάνω Upcoming Live Sessions σε ενδιαφέρουν!

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα

Θες να ενισχύσεις το βιογραφικό σου;

Στείλε μας ένα μήνυμα