Τι είναι το Employer Branding Audit; (+ Video) #EmployerBranding

what is eba

Share This Post

Όλο και περισσότερες εταιρείες σε όλο τον κόσμο, βάζουν στο επίκεντρο των προσπαθειών τους το να δημιουργήσουν μια θετική εργοδοτική εικόνα. Πώς προσεγγίζουν τον σημαντικό αυτό στόχο;

Σκεφτείτε ότι ως εταιρεία έχετε μια φήμη, μια εικόνα. Είναι το τι σκέφτονται και τι νιώθουν οι άλλοι για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες σας, την ιστορία σας κλπ. Αυτή τη φήμη την ξέρετε, και είναι γνωστή ως “brand”. Για αυτού του είδους τη φήμη κάνετε πολλά: φτιάχνετε ένα ισχυρό site, επενδύετε στην προβολή σας, κάνετε διαφήμιση, και άλλα.

Παράλληλα με την πρώτη αυτή φήμη όμως, έχετε και μια δεύτερη, που σχετίζεται με το πώς σας βλέπουν οι άλλοι ως Εργοδότη. Τι αντίληψη έχουν οι υποψήφιοι για εσάς; Θέλουν να δουλέψουν για την εταιρεία σας; Αυτό είναι το Employer Brand σας.

Όλες οι ενέργειες που κάνετε ώστε να ενισχύσετε αυτό το brand σας, είναι αυτό που αποκαλούμε Employer Branding. Μέσα από αυτές τις ενέργειες, αναβαθμίζετε το εργοδοτικό προφίλ σας στη συνείδηση των υποψηφίων και καταφέρνετε να μπαίνετε στις πρώτες θέσεις των επιλογών τους (Employer of Choice) όταν εκείνοι αναζητούν το επόμενο εργασιακό τους βήμα.

Ακούγοντας την αυξανόμενη ανάγκη των εργοδοτών και των ηγετικών στελεχών των εταιρειών εντός και εκτός Ελλάδας να “χτίσουν” ένα ισχυρό εργοδοτικό προφίλ, το kariera.gr, δημιούργησε μια πλήρη γκάμα υπηρεσιών Employer Branding. Η πρωταρχική υπηρεσία είναι αυτό που αποκαλούμε Employer Branding Audit

Τι είναι αυτό που ονομάζουμε Audit; Είναι ένας διεξοδικός έλεγχος που κάνουμε σε όλες τις παραμέτρους και τα σημεία που διαμορφώνουν το προφίλ σας ως Εργοδότη. Είναι μια λεπτομερής αξιολόγηση που διενεργούν στο kariera.gr ειδικοί Σύμβουλοι, παρέχοντάς σας εντός ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος, πολύτιμες απαντήσεις για το πού βρίσκεστε σε σχέση με τον ανταγωνισμό σας, μαζί με το τι πρέπει να κάνετε για να ανεβάσετε την κατάταξή σας ως Επιθυμητός Εργοδότης

Με περισσότερα από 20+ χρόνια στο εργασιακό οικοσύστημα, και χιλιάδες επιχειρήσεις να έχουν χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες μας, το kariera.gr είναι ο κατεξοχήν φορέας που μπορείτε να εμπιστεύεστε για να δώσετε την απαιτούμενη ώθηση στο brand σας ως Εργοδότης.

Μέσα σε 5 short post + videos, θα σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε μια πρώτη εικόνα για τα πλεονεκτήματα που θα σας προσφέρει ένα ισχυρό Employer Branding και για τις μεθόδους που χρησιμοποιούμε για να σας στηρίξουμε σε αυτή σας την προσπάθεια. 

Η πορεία σας για να γίνετε Employer of Choice ξεκινάει εδώ. Είστε έτοιμοι να μάθετε πώς; Επικοινωνήστε μαζί μας. 

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα

Θες να ενισχύσεις το βιογραφικό σου;

Στείλε μας ένα μήνυμα