Personal.development

Ως karierian δεν θα νιώσεις ποτέ επαγγελματική στασιμότητα ⎼ αντιθέτως, θα εξελίσσεις μέρα με τη μέρα τις δεξιότητές σου, καθώς σου παρέχουμε:
Το τμήμα Learning & Development του kariera.gr προβλέπει προσωπικό πλάνο ανάπτυξης δεξιοτήτων (upskilling & reskilling) για κάθε ρόλο, όπως επίσης και δυνατότητες rotation, με στόχο να αποτελεί ο χώρος εργασίας έναν χώρο έμπνευσης και εξέλιξης. Έχοντας χαρτογραφήσει τις δεξιότητες όλων των ρόλων της εταιρείας, έχουμε δημιουργήσει εξατομικευμένα learning journeys, λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες απαιτήσεις κάθε ρόλου, αλλά και τις προσωπικές φιλοδοξίες ανάπτυξης.
Δίνουμε σε όλους δωρεάν και απεριόριστη πρόσβαση σε πάνω από 16.400 Learning courses, για να εξελίξουν τις δεξιότητες που ήδη έχουν, να αναπτύξουν νέες και να αποκτήσουν αυτονομία στην επαγγελματική τους ζωή.
Η γνώση είναι για να μοιράζεται! Γι’ αυτό έχουμε δημιουργήσει ένα κανάλι εσωτερικής επικοινωνίας για να ανταλλάσσουμε ενδιαφέροντα learning news, να δίνουμε tips και learning recommendations, να ρωτάμε, να απαντάμε και να μαθαίνουμε ο ένας από τον άλλο, τόσο οριζόντια μεταξύ των μελών της ομάδας, όσο και κάθετα μεταξύ όλων των επιπέδων.
Ανά δύο εβδομάδες, ένας από εμάς παρουσιάζει κάτι διαφορετικό: ένα νέο προϊόν ή μια νέα λειτουργικότητα που αναπτύσσουμε, projects που δουλεύουμε, νέα, trends και insights από την αγορά ή και θέματα προσωπικής ανάπτυξης.
Εργαζόμαστε συλλογικά και με ευελιξία, ακολουθώντας το μοντέλο της agile μεθοδολογίας και θέτοντας στόχους σε 2βδόμαδα sprints. Παίρνουμε μέρος σε διαγωνισμούς, αποδεχόμαστε προκλήσεις, αναλαμβάνουμε συνεχώς διαφορετικά projects, μαθαίνουμε μέσω gamifications.

Τμήμα Learning & Development

eLearning πλατφόρμα

Ειδικό Learning κανάλι στο Slack

Showcase Mondays

Συνεχής καθοδήγηση, συνεργασία & ευελιξία