Ο Οδηγός Καριέρας 2021 κυκλοφορεί

Share This Post

Career Guide 2021

Share This Post

Ψάχνεις να βρεις συγκεντρωμένα τα πιο σημαντικά πράγματα που χρειάζεσαι αν αναζητάς την επόμενη δουλειά σου; Μην ψάχνεις άλλο, τα συγκεντρώσαμε εμείς για σένα.

Στην ταινία «Το Πράσινο Βιβλίο» ο Ντον Σίρλεϊ (ο διάσημος αφροαμερικανός πιανίστας) έχει ως Οδηγό τον Τόνι Λιπ. Στον «Σοφέρ της κυρίας Ντέιζι», η Ντέιζι έχει ως Οδηγό τον Χόουκ. Στο «Επιστροφή στο Μέλλον» ο Μάρτι οδηγεί ένα αμάξι DeLorean 30 χρόνια μπροστά στο μέλλον.

Οι οδηγοί πάντα παίζουν σημαντικό ρόλο. Αυτός ήταν και ο δικός μας στόχος: να φτιάξουμε έναν Οδηγό που θα έχει αξία για σένα. Στη δική μας περίπτωση, εμείς είμαστε ο Λιπ, ο Χόουκ και ο Μάρτι. Ο Οδηγός Καριέρας που φτιάξαμε φέτος, είναι η 20η χρονιά που δημιουργείται και θέλουμε να πιστεύουμε ότι είναι ο πιο πλήρης αλλά παράλληλα ο πιο to-the-point από κάθε άλλον.

Θα τον βρεις εδώ για να έχεις ιδία άποψη.

Οδηγός Καριέρας 2021

Στόχος μας, δημιουργώντας τον, ήταν να συγκεντρώσουμε τα βασικότερα tips και πληροφορίες που ξέρουμε για την αγορά εργασίας και να σου τα δώσουμε χωρίς φανφάρες, χωρίς ευχολόγια, αλλά με τον απαραίτητο ρεαλισμό και μια δόση αισιοδοξίας (γιατί χωρίς αυτή δεν πάμε πουθενά).

Ξέρουμε πολύ καλά ότι είναι μια δύσκολη και μεταβατική περίοδος για τα εργασιακά, και ότι οι απαιτήσεις των εταιρειών προς τους υποψηφίους είναι πολύ πιο σύνθετες απ’ ό,τι παλιότερα. Στα καλά νέα: ότι είναι πιο εύκολο από ποτέ για σένα:

  • Να βρεις ακριβώς τι ζητάνε οι εταιρείες
  • Να ξέρεις ακριβώς τι προσφέρουν
  • Να ανιχνεύσεις ποια είναι η κουλτούρα τους, το πλάνο και το όραμά τους
  • Να δεις με ποιες εταιρείες και ποιες θέσεις εργασίας που ανοίγουν ταιριάζεις πιο πολύ
  • Να πάρεις συμβουλές από γκουρού του επαγγέλματός σου (ζούμε στην πιο καλά δικτυωμένη κοινωνία ever)
  • Να φτιάξεις ένα ανταγωνιστικό personal brand που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις από το πλήθος
  • Να αναβαθμίσεις την αυτοπεποίθηση και τις δεξιότητές σου για να μη σου πει κανείς ότι «δεν μπορείς»

Έχεις τα «όπλα» για να μάθεις ό,τι χρειάζεσαι. Και πιστεύουμε ότι ο Οδηγός Καριέρας 2021 είναι ένα από τα καλύτερα τέτοια όπλα σήμερα. Φέτος του δώσαμε τον διακριτικό τίτλο «65+1 Συμβουλές Που Πρέπει Να Ξέρεις Για Την Εργασία Σήμερα», γιατί ακριβώς αυτό είναι: οι Συμβουλές μας. Συμβουλές πρακτικές, εφαρμόσιμες, από τη στιγμή που θα αρχίσεις να αναρωτιέσαι πώς θα διαμορφώσεις τη μελλοντική σου καριέρα, μέχρι και τη στιγμή που θα προσληφθείς στη δουλειά που πάντα ήθελες.

Αυτός είναι ο Οδηγός μας, κάτι που θα σε οδηγήσει από την αρχή μέχρι το τέλος. Κάτι που μπορείς να έχεις στο τραπέζι σου (αν είσαι από αυτούς που το πήρανε μαζί με την Καθημερινή της Κυριακής στις 16.5) και να το συμβουλεύεσαι ή να το ανακαλείς όποτε χρειαστεί. Αν δεν πήρες το hard-copy τεύχος, μη σκας. Θα υπάρχει πάντα online σαν ηλεκτρονικό τεύχος.

Online Career Guide 2021

Ελπίζουμε να ευχαριστηθείς το διάβασμά του. Ελπίζουμε να βρεις όσα έψαχνες δεξιά και αριστερά και δυσκολευόσουν να τα μαζέψεις οργανωμένα. Ελπίζουμε να σου δώσει πληροφορία και δύναμη για το αύριο. Μαζί με τις Συμβουλές, θα βρεις και κομμάτια με:

  • Τους πιο επιθυμητούς εργοδότες στην Ελλάδα (δηλαδή εταιρείες που οι περισσότεροι διαλέγουν για να δουλέψουν)
  • Πληροφορίες για το πάρα πολύ καυτό σήμερα θέμα του Remote Working και Distributed Working
  • Τα πιο σοβαρά προγράμματα Πρακτικής Άσκησης αν έχεις φρεσκοαποφοιτήσει
  • Το πλαίσιο για να αφήσεις ένα θετικό κοινωνικό αποτύπωμα με τη δουλειά σου, δουλεύοντας σε εταιρείες που εφαρμόζουν έμπρακτα και όχι μόνο στα λόγια, την Κοινωνική Ευθύνη.

+ inside πληροφορίες για πάνω από 45 μεγάλες, γνωστές και βιώσιμες εταιρείες στην Ελλάδα

Περισσότερες από 45 εταιρείες-εργοδότες με όλες τις απαραίτητες πληροφορίες

Είμαστε στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε ανησυχία, βοήθεια ή παρατήρηση.

Η ομάδα του kariera.gr

Subscribe To Our Newsletter

Get updates and learn from the best

More To Explore

Do You Want To Boost Your Resume?

Drop us a line and keep in touch